Handske grappling 500 svart

Ref.
8495105
Produktens plus
För dig som tränar slag och grappling, för att utöva teknikerna med bra skydd och komfort.
349,00 kr*
Skydd mot stötar
Tjockt skum som garanterar total stötdämpning enligt standard EN13277-7
Stöder leden
Du fäster dem snabbt runt handleden med det breda bandet och fästöglan.
Formar sig efter kroppen
Perfekt form för grepp med öppna händer.
Nötningsbeständig
Polyuretanöverdrag.

EGENSKAPER

Material
Skum : 100.0% Foamed Polyurethane Huvudmaterial : 60.0% Polyester, Huvudmaterial : 40.0% Polyuretan Foder : 100.0% Polyester Skumdel : 100.0% Foamed Polyethylen
Tests
Denna produkt har testats och godkänts av våra boxningsteam under krävande omständigheter som ligger så nära verklig användning som möjligt.Kom till din närmaste DECATHLON-butik för att testa produkten.
Garanti
2 år

RÅD

Lagrings Tips
Tänk på att låta handskarna luftas efter varje träningspass. Ta ur dem ur sportväskan så luftas de snabbare.
Användningsrestriktioner
Låt ej torka på värmekälla (element o. dyl.).

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Användarråd
Skyddar både dig och din sparringpartner när ni tränar slag och grappling.Bågformade för enkel positionering, och blockeras automatiskt för att undvika spänningar i handleden.
INDIVIDUELL SKYDDSUTRUSTNING
Handskarna är avsedda som individuell skyddsutrustning, eftersom de utarbetats med hänsyn till gällande europeiska standarder (norm EN13277-7). Dessutom har de laboratorietestats och godkänts av vårt team OUTSHOCK, samt av en användarpanel under extrema användarförhållanden.
Skötselråd
Efter användning ska du låta handskarna torka på en torr och ventilerad plats för att de ska torka snabbt och på så sätt undvika dålig lukt och slitage av skummet i handsken. Håll borta från värmekällor, exempelvis element.
HUR VÄLJER MAN STORLEK?
För att välja storlek råder vi dig att mäta omkretsen på din hand och jämföra detta mått med tabellen nedan: 17,5 cm - 19,5 cm = storlek XSMALL/SMALL (XS/S) 19,6 cm - 21,6 cm = storlek MEDIUM/LARGE (M/L) 21,7 cm - 23,7 cm = storlek XLARGE/XXLARGE (XL/XXL) Se till att handskarna varken sitter för hårt eller löst.
ÖVERST PÅ SIDAN