Halvhandske fitnessboxing svart

Ref.
8545450
Produktens plus
Var ännu bättre skyddad när du tränar fitnessboxning, tack vare två åtdragningsremmar runt handleden och skyddande skum över fingrarna.
279,00 kr*
Skydd mot stötar
Händerna är skyddade tack vare ergonomiskt skum med dubbel densitet.
Stöder leden
Upptäck det förbättrade handledsstödet med systemet med dubbla kardborrband!
Nötningsbeständig
Tack vare det tåliga PU-överdraget håller halvhandskarna längre.

EGENSKAPER

Material
Huvudmaterial : 65.0% Polyuretan, Huvudmaterial : 35.0% Polyester Stoppning : 80.0% Polyuretan, Stoppning : 20.0% EVA
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

En design som förenar skydd och smidighet
Problem att lyfta vikter med boxningshandskarna? För att slippa byta utrustning mellan varje övning, rekommenderar vi halvhandskar i stället för handskar när du tränar fitnessboxning!Tack vare mellanlägget på handens insida ger halvhandskarna 500 en skön upplevelse både när du knyter handen och när du gör övningar på golvet (armhävningar, burpees osv.). Dessutom är handskens handflata i mockaimitation och gummi svettålig och låter handen andas
Ett skum med dubbel densitet för att du ska kunna ge allt.
För optimal smidighet har handskarna Cardio 500 skum i två delar: på handskens baksida och över fingrarna. Och 3D-skummet över fingrarna är välvt och ergonomiskt, för att följa nävens form när den är knuten och skydda mot stötar när du jobbar mot säcken. För ännu bättre skydd har det dessutom dubbel densitet: ett mjukt innerlager ger högre komfort och ett fastare 5 mm tjockt ytterlager gör att du kan jabba som med en säckhandske!
Låt oss presentera en fastspänning med dubbla kardborrband för bättre stöd.
För att du ska få bättre stöd – och därmed bättre skydd – under alla övningar i fitnessboxing, erbjuder vi ett system för åtdragning i handleden med korslagda kardborrband. Låt oss förklara ... Med det första kardborrbandet drar man åt resåren runt handleden. Med det andra kardborrbandet, åt motsatt håll, fäster man systemet med stängning runt handleden. Alltihop har flikar som är lätta att få tag i – t.o.m. med halvhandskar på!
Vi är stolta att kunna presentera ...
... en produkt framtagen för att i lika hög grad ge skydd som stöd när du tränar fitnessboxing! För att komma dit började vi med att undersöka vad man behöver för sporten och initierade forskning kring ergonomi tillsammans med SportsLab. Sedan följde ett tre man starkt produktutvecklingsteam, rundabordsdiskussioner med vår leverantör, prototyper och praktiska tester med ett tiotal utövare. Och resultat blev en snygg, skön och pålitlig halvhandske!
ÖVERST PÅ SIDAN