Halksocka Baby 2-pack

Ref.
8355729
Produktens plus
Halksockor. Frotté inuti och små halkskydd i silikon på undersidan!

2 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

59,00 kr*
Fäste
Små silikonprickar under foten för att inte halka.
Mjukhet
Strumporna består huvudsakligen av mjuk bomull.
Sitter väl
Resår i vristen motverkar att strumpan glider ner.

EGENSKAPER

Storlekar
19/22 till 27/30
Material
Strumpor : 79.0% Bomull, Strumpor : 19.0% Polyamid, Strumpor : 2.0% Elastan
Designad för att
barngympa.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Fördelarna med fysisk aktivitet för små barn:
Barn som rör på sig regelbundet utvecklar motorik, fysisk hälsa och intellekt på ett gynnsamt sätt. Det är viktigt att börja röra sig från tidig ålder för att bygga upp en sund hälsa som håller hela livet. En gruppaktivitet bidrar även till barnets sociala utveckling och glädjeupplevelse.
Fysiska och psykiska fördelar:
Vilka är de fysiska fördelarna? - Utveckla den grundläggande motoriska kapaciteten - Bra tillväxt - Motverka fetma Vilka är de psykiska fördelarna? - Barnet får bra självkänsla - Integreras i en grupp - Glädjefyllda upplevelser
Gympan:
Vad är barngympa? Roliga gymnastikövningar som är uppbyggda på rad och med barnanpassat material, och som leds av tränare. Bana med olika redskap för de minsta (bom, steg, vinklade plan, barrar, tunnlar, rullar...) så att de kan klättra, kana, hoppa och gå balansgång...
Fördelarna med aktiviteten:
Varför är barngympa bra? barngympa hjälper barnet att utvecklas fysiskt. De tränar bland annat motorik, koordination och balans. Att balansera, hoppa, rulla och klättra är dessutom aktiviteter som utvecklar barnets självständighet och självförtroende.
Klädsel för aktiviteten:
Hur ska man klä sig för gympan? Mjuka sköna kläder anpassade efter säsongen: T-shirt och shorts eller byxor i mjukt tyg, och en träningsoverall eller träningsoverallsjacka för att värma upp innan. Och ett par skor från Domyos för att inte halka. Domyos skor är lätta att ta av för att snabbt kunna ta på sig sockorna! är!
ÖVERST PÅ SIDAN