Gympasko Ultralight Baby

Ref.
8489400
Users reviews
4.61 / 5 38 Synpunkter
Produktens plus
Barnets första gympaskor! Halksockor som är lätta att ta på och hindrar barnet från att halka.

2 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

Böjlighet
Mycket mjuk sula och ovandel.
Fäste
Den halkfria sulan och förstärkningarna ger bra fäste
Lätt att ta på/av sig
Märkning höger/vänsterfot, kardborrband och stor öppning

EGENSKAPER

Storlekar
20 till 30
Material
Ovandel i : 90.0% Polyester, Ovandel i : 10.0% Polyuretan Sula i : 100.0% Thermoplastisk polyetylen Insida i : 100.0% Polyester
Tests
Skorna har testats i bruk av små barn under barngympa. Alla skor från Domyos har genomgått laboratorietester, som t.ex kontrollerar skornas grepp och nötningsbeständighet. Skorna är även godkända efter Decathlons strikta toxikologiska tester. Alla skornas beståndsdelar är godkända i dessa tester.
Designad för att
gympa.
Garanti
2 år

RÅD

Lagrings Tips
Förvara skorna i skydd från fukt och sol.
Användningsrestriktioner
Skor för inomhusbruk.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Fördelarna med fysisk aktivitet för små barn:
Barn som rör på sig regelbundet utvecklar motorik, fysisk hälsa och intellekt på ett gynnsamt sätt. Det är viktigt att börja röra sig från tidig ålder för att bygga upp en sund hälsa som håller hela livet. En gruppaktivitet bidrar även till barnets sociala utveckling och glädjeupplevelse.
Fysiska och psykiska fördelar:
Vilka är de fysiska fördelarna? - Utveckla den grundläggande motoriska kapaciteten - Bra tillväxt - Motverka fetma Vilka är de psykiska fördelarna? - Barnet får bra självkänsla - Integreras i en grupp - Glädjefyllda upplevelser
Bruksanvisning:
För inomhusaktiviteter. Bärs utan strumpor och ger barnet perfekt markkontakt och balans. Nerverna under fötterna kan på så ätt känna av markytan och hitta en bra balans.
Speciella egenskaper för barnets fötter:
Att gå barfota är det bästa för barnets utveckling, för inlärning och känsla. Nerverna under fötterna hjälper till att hitta bra balans. Skorna är breda och mjuka och låter barnet röra sig helt fritt, medan de skyddar mot kyla och ytor som kan skada. Alla skorna är anpassade för babyns fötter.
Gympan:
Vad är barngympa?Roliga gymnastikövningar som är uppbyggda på rad och med barnanpassat material, och som leds av tränare. Bana med olika redskap för de minsta (bom, steg, vinklade plan, barrar, tunnlar, rullar...) så att de kan klättra, kana, hoppa och gå balansgång...
Fördelarna med aktiviteten:
Vilka är Babygympans välgörande egenskaper?Barngympa främjar de minstas psykomotoriska utveckling, i synnerhet utveckling av motorik, koordination och balans. Att balansera, hoppa, rulla och klättra är dessutom aktiviteter som utvecklar barnets självständighet och självförtroende.
Klädsel för aktiviteten:
Hur ska man klä sig för gympan? Mjuka sköna kläder anpassade efter säsongen: T-shirt och shorts eller byxor i mjukt tyg, och en träningsoverall eller träningsoverallsjacka för att värma upp innan. Och ett par skor från Domyos för att inte halka.
Det viktigaste är att välja rätt storlek:
Välja rätt storlek ? Rätt storlek är viktig: en för liten eller för stor storlek (ens 5 mm!) är inte önskvärt. En för liten storlek kan skada ankeln och tårna, en för stor kan ge en felaktig utveckling av rörelserna och skava. Ett barn på 1-3 år byter skostorlek ca. var 3e eller 4e månad. Tänk på att kontrollera barnets storlek regelbundet..

Users reviews

4.61 / 5 38 Synpunkter
36 personer rekommenderar denna produkt

Hos Decathlon är recensioner tillförlitliga

 • Kvinna
  30-39 år
  27 december 2018
  Use since Mer än 2 år
  That review has been deposited on this product version
  Mjuka

  Använde de som strandskor

 • Kvinna
  30-39 år
  09 april 2018
  Use since 1 vecka eller mindre
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Domyos ultralight baby gym bootees dark grey

  I purchased this for my 1 year old son who just started to walking with help. They are perfect indoor shoes. Thanks

 • Kvinna
  30-39 år
  01 februari 2017
  Use since 2 till 8 veckor
  That review has been deposited on this product version
  great to use as slippers

  using those as slippers for my one year old. Will be buying more each time he grows. they stay on his feet where other slippers wouldn't, he doesn't trip as very light weight and very easy to put on. perfect for us, especially at this price.

ÖVERST PÅ SIDAN