Fotlös trikå Dam

Ref.
8301138
Produktens plus
Semi-opak trikå. Bomullsförstärkning i grenen för mer komfort och hållbarhet. Passar såväl balett som modern dans.
99,00 kr*
Rörelsefrihet
Modell och material för stora rörelser
Soliditet
Platt midja och förstärkt gren
Mjukhet
Bomullsförstärkt i grenen för extra komfort

EGENSKAPER

Storlekar
från XS till XL.
Färg
svart.
Material
Strumpor : 90.0% Polyamid, Strumpor : 10.0% Elastan
Tests
Plagget har genomgått tester för tvätt och torkning för att bli godkänd i hållbarhet vad gäller färg och form. Dessa tester har gjorts regelbundet i ett utomstående laboratorium.
Designad för att
dans.
Garanti
2 år

RÅD

Underhållstips
Tvättas i 30°.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Hur ska jag välja balettkläder?
Klädseln i klassisk balett bestäms ofta av dansläraren. Den bärs oftast utan underkläder. Kombinationen av body och trikåer sitter väl i alla rörelser. En dansös perfekta utrustning är: en body, en kjol, trikåer och tåskor. För uppvärmning rekommenderas en omlottröja.
Varför ska man välja danstrikåer från Domyos?
Trikåerna från Domyos är funktionella och ger både komfort och optimal passform. De förstärker benrörelsen väl. Bomullsförstärkningen i grenen och tårna gör att de håller längre. De passar lika bra på dansklassen som på scen.
Hur ska jag välja danstrikåer?
Domyos har två typer av danstrikåer. De enklaste är strumpbyxorna med fot och finns i rosa och vitt. Det finns även fotlösa trikåer som passar lika bra för balett som för street- och jazzdans (svart och rosa). Vi har även trikåer med en öppning för att komma åt fötterna under dansklassen. De är perfekta för att öva tådans, eftersom du kan komma åt tåskyddet under passet.
ÖVERST PÅ SIDAN