Fitnessko 520 Dam rosa

Ref.
8561278
Produktens plus
För att fokusera på fitness!Materialet Decathlon-Knit ger en second-skin känsla: du känner knappt av dem!Optimalt stöd med sidoförstärkningar.

2 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

399,00 kr*
Flerdirektionell flexibilitet
Gör rörelser i alla riktningar med systemet Hx flex
Sitter väl
Rör dig i 360° med förstärkningar i sidorna som hjälper dig hålla balansen.
Stötdämpning
Exklusivt stötdämpningssystem som skyddar mot upprepade sammanstötningar.
Anpassning
Unik design med anpassningsbart snörningssystem.

EGENSKAPER

Material
Ovandel i : 70.0% Polyester, Ovandel i : 30.0% Termoplastisk polyuretan Sula i : 70.0% EVA, Sula i : 30.0% Gummi Insida i : 100.0% Polyester
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Varför bära fitnesskor?
Vårt laboratorium Sportslab har genomfört studier som visar att de rörelser som utförs inom fitnessträning är mycket varierade, och skiljer sig från annan sportutövning. Rörelser som snurrar, upprepade hopp, squats och utfallssteg.Vi utvecklar alla våra skor för att hjälpa dig att utföra dessa rörelser korrekt, utan att skada dig.Att ha på sig fitnesskor minskar risken för skador med 20 % jämfört med om man använder t.ex. löparskor.
Sulans drop: höjdskillnad mellan framfoten och hälen
Alla våra fitnesskor har 4 mm drop. Denna drop på 4 mm ger en känsla som liknar den när du går barfota, eftersom ingen sko = ingen drop.
Multidirektionell flexibilitet
"Skon är flexibel åt alla håll och gör det smidigt att röra sig i alla riktningar. Studierna har visat att behovet av att böja och sträcka ut foten är 1,7 gånger större i fitnessträning jämfört med löpning. Vristens rörelse skiljer sig också mellan fitnessträning och löpning. Därför har vi tagit fram skor som är helt anpassade efter hur foten rör sig vid fitnessträning."
Stöd för framfoten
"Varför är det viktigt? Vid fitnessträning är det framför allt med framfoten som du trycker ifrån mot golvet, och ett bra stöd hjälper dig att hålla balansen vid byte av riktning."
Stötdämpning för framfoten
"Dämpningen hjälper mot både stötar och vibrationer. Vid fitnessträning är det framfoten som slår emot golvet först, och inte som vid löpning hälen. Vi utformar våra skor med optimal stötdämpning i framfoten för att skydda kroppen mot upprepade stötar och ge dig ökad stabilitet, för bättre flyt i rörelserna."
Hur kan vi bevisa det? Produkttest
I våra labb analyserar våra ingenjörer olika rörelser med hjälp av sensorer som mäter exakta reaktioner på människokroppen. Men inget är lika bra som att testa produkten! Vi testar våra profukter i fitnessalar där de är menade att användas. Med hjälp av dessa tester kan vi ta fram tekniska produkter för alla. Vårt enda mål är du ska kunna träna så bra som möjligt.
Produktens plus? Inga märken på golvet!
Vår sula är skapad för att inte lämna märken på golvet.
Passar fitnesskor för att springa på löpband?
Våra fitnesskor är särskilt framtagna för konditionsträning. De kan användas på löpband men inte för ofta. Om du springer för att värma upp eller varva ner efter ett träningspass så fungerar skorna bra för det. Om löpning på löpband eller utomhus är din huvudträning, däremot, rekommenderar vi av säkerhetsskäl starkt att använda ett par skor framtagna för löpning.
Är fitnesskor endast för inomhusbruk?
Fitnessträning utövas främst på gym eller hemma. Våra skor är därför framtagna för inomhusbruk. Gummit är av en mjukare typ, avsedd att användas på golv inomhus. Om dessa skor används utomhus, på asfalt, slits gummit ner i förtid. Sulans fäste testas på golvtyper som är vanliga på gymanläggningar och i hem, och gummit är framtaget för att ge bra fäste.
ÖVERST PÅ SIDAN