Fitnessko 120 Dam rosa

Ref.
8559596
Users reviews
3.94 / 5 17 Synpunkter
Produktens plus
Fitnesskon 120 Mid i dammodell har en hög krage för att den ska sitta på plats och vara bekväm under träningen.

5 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

279,00 kr*
Flerdirektionell flexibilitet
Räfflor under framfoten för att underlätta byte av riktning
Sitter väl
Förstärkningar på framfoten och högt skaft för dina sidorörelser
Stötdämpning
Sulans densitet absorberar stötar för att skydda kroppen vid hopp

EGENSKAPER

Material
Ovandel i : 70.0% Polyester, Ovandel i : 30.0% Polyuretan Sula i : 70.0% EVA, Sula i : 30.0% Gummi Insida i : 100.0% Polyester
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Varför bära fitnesskor?
Vårt laboratorium Sportslab har genomfört studier som visar att de rörelser som utförs inom fitnessträning är mycket varierade, och skiljer sig från annan sportutövning. Rörelser som snurrar, hopp, squats och utfallssteg. Vi utvecklar alla våra skor för att hjälpa dig att utföra dessa rörelser korrekt, utan att skada dig.Att ha på sig fitnesskor minskar risken för skador med 20 % jämfört med om man använder t.ex. löparskor.
Sulans drop: höjdskillnad mellan framfoten och hälen
Alla våra fitnesskor har 4 mm drop. Drop på 4 mm hjälper dig att känna dig naturlig i skon (barfota = ingen drop). Det är viktigt att tänka på att om du är van vid skor med mycket drop (t.ex. högklackat) behöver du lite tid att vänja dig.
Multidirektionell flexibilitet
Skon är flexibel åt alla håll och gör det smidigt att röra sig i alla riktningar. Studierna har visat att behovet av att böja och sträcka ut foten är 1,7 gånger större i fitnessträning jämfört med löpning. Vristens rörelse skiljer sig också mellan fitnessträning och löpning. Därför har vi tagit fram skor som är helt anpassade efter hur foten rör sig vid fitnessträning.
Stöd för framfoten
Varför är det viktigt? Vid fitnessträning är det framför allt med framfoten som du trycker ifrån mot golvet, och ett bra stöd hjälper dig att hålla balansen vid byte av riktning.
Stötdämpning för framfoten
Dämpningen hjälper mot både stötar och vibrationer. Vid fitnessträning är det framfoten som slår emot golvet först, och inte som vid löpning hälen. Vi utformar våra skor med optimal stötdämpning i framfoten för att skydda kroppen mot upprepade stötar och ge dig ökad stabilitet, för bättre flyt i rörelserna.
Fäste och rotation
Modellens fäste tillåter snabbt och enkelt byte av riktning, medan rotationsområdet gör att du enkelt kan rotera utan att lägga tryck på lederna. En bra balans mellan dessa två är mycket viktigt. Kombinationen av sensoriska, mekaniska och biomekaniska tester, låter oss hitta rätt nivå på fästet, samt stegområdet för rotation.
Hur kan vi bevisa det? Produkttest
I våra labb analyserar våra ingenjörer olika rörelser med hjälp av sensorer som mäter exakta reaktioner på människokroppen. Men inget är lika bra som att testa produkten! Vi testar våra profukter i fitnessalar där de är menade att användas. Med hjälp av dessa tester kan vi ta fram tekniska produkter för alla. Vårt enda mål är du ska kunna träna så bra som möjligt.
Produktens plus? Inga märken!
Vår sula är skapad för att inte lämna märken på golvet.
Passar fitnesskor för att springa på löpband?
Våra fitnesskor är särskilt framtagna för konditionsträning. De är emellertid inte anpassade för långvarig löpning på löpband. Om du vill värma upp eller avsluta en träning på löpbandet så kan du använda de här skorna. Men om du vill springa ett helt pass på löpbandet eller springa utomhus så bör du använda löparskor, för dina fötters skull.
Är fitnesskor endast för inomhusbruk?
Fitnessträning utövas främst på gym eller hemma. Våra skor är därför framtagna för inomhusbruk. Gummit är av en mjukare typ, avsedd att användas på golv inomhus. Om dessa skor används utomhus, på asfalt, slits gummit ner i förtid. Sulans fäste testas på golvtyper som är vanliga på gymanläggningar och i hem, och gummit är framtaget för att ge bra fäste.

Users reviews

3.94 / 5 17 Synpunkter
12 personer rekommenderar denna produkt

Hos Decathlon är recensioner tillförlitliga

 • Kvinna
  20-29 år
  21 september 2020
  Use since 3 till 6 månader
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Världen skönaste skor

  Har hittat mina absoluta favoritskor! Jag har mycket problem med fötterna (plattfot), och har alltid jättesvårt att hitta snygga, nätta skor som jag inte får ont i fötterna av - och det även fast jag har specialgjorda sulor i alla skor jag använder. Dessa är underbara, mjuka, stötdämpande och väldigt sköna. Med sula behöver jag alltid gå upp 1 storlek i skor, och utan sula har jag strlk 38. I dessa var jag tvungen att gå upp till strlk 40, även om jag tog ut sulan som kommer med i skorna när man köper dem! Så de är ganska små i storleken.
  Köpt rosa och vita också, och hoppas på att detta är en sko som är kvar i sortimentet då jag gärna skulle vilja kunna köpa dessa om och om igen utefter att de slits ut. Går fantastiskt bra att tvätta i tvättmaskin på fintvätt 30 grader.

  Brand's answer :

  Hej


  Tack för du tar dig tid att dela med dig!


  Vad roligt att höra att du har hittat ett par skor som passar dig!


  Vi blir alltid glada att höra när våra kunder är nöjda med sin köp!


  Återkom till kundtjänst om du har några funderingar eller frågor

  sportiga hälsningar

  Fernando find this answer useful

 • Kvinna
  Över 60 år
  12 november 2019
  Use since 2 till 8 veckor
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Gympaskor

  Passade mig perfekt!

  Brand's answer :

  Hej och tack för ditt omdöme!


  Vi önskar dig en fortsatt sportig dag!


  Decathlon Kundtjänst

 • Kvinna
  50-59 år
  18 februari 2019
  Use since 2 till 8 veckor
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Toppenbra sko!

  Bekväm, snygg, helnöjd!

ÖVERST PÅ SIDAN