DOBOK/TAEKWONDODRÄKT 900 Vuxen svart krage

Ref.
8556020
Produktens plus
Är du en van taekwondoutövare? En lätt och bekväm dobok, lika lätt för poomsae som för kamp.Tålig dobok som följer det traditionella snittet för taekwondodräkter.
399,00 kr*
Rörelsefrihet
Rör dig obehindrat tack vare den breda grenkilen.
Lätthet
Ett lätt tyg för att röra dig smidigt.
Tålighet
En tålig dräkt tack vare materialet i bomull/polyester

EGENSKAPER

Material
Huvudmaterial : 65.0% Polyester, Huvudmaterial : 35.0% Bomull
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

En dobok med rötter i taekwondotraditionen.
Dobok som är utformad speciellt för taekwondo.Materialet är räfflat, kragen är vit och på tunikans rygg återfinns taekwondons klassiska kanji. "Det är koreansk kalligrafi som grovt översatt betyder "den okuvliga andan". Det påminner om den moraliska kodexen inom taekwondo" förklarar Enrique, produktchef hos Outschock, och själv fascinerad av kampsportsvärlden sedan barndomen.Vi har även lagt till ett märke med inspiration av den koreanska flaggan, där taekwondon har sin hemvist.
Anpassad passform för träningsformen
Utformad för vana utövare, och lika rätt för träning som för tävling.Speciell passform för taekwondo, med långa ärmar, överdel med urringning och med optimal rörelsefrihet, är den helt rätt för dig som vill vinna kampen!Passar för alla grenar inom taekwondo.
Lätt och tålig knut
"Taekwondo är en kampsport med snabba slagserier, och du kommer alltid att svettas mycket" konstaterar Enrique, produktchef hos Decathlons kampsportsmärke Outshock. För att ge dig optimal användarkomfort är denna dobok tillverkad i ett lätt tyg som är vävt, och följer traditionen för taekwondo. För att vara både lätt och tålig är den tillverkad i en materialblandning av bomull och polyester. En dobok som andas och torkar snabbt!
Behåll obegränsad rörelsefrihet
Så för att ge dig största möjliga rörelsefrihet har vi skapat en byxa med breddad grenkil. Överdelen sitter väl på plats när du gör dina slagserier, och ger dig total rörelsefrihet.Nederdelen följer med i sparkarnas snurrar och vändningar.Främjar din sparkteknik!
ÖVERST PÅ SIDAN