Danssko modern dans tyg, mocka

Ref.
8330400
Produktens plus
Vill du ha skor med bra stöd när du dansar? Skorna har snören och ett högt skaft i tyg, och ger maximal komfort. En låg klack på 1 cm ger bättre grepp.
199,00 kr*
Fotrullning
Tyget stöder hålfoten för en bra tåvinkling.
Stötdämpning
Liten klack på 1 cm för bättre dämpning.

EGENSKAPER

Färg
svart
Storlekar
från 35 till 41
Material
Ovandel i : 100.0% Bomull Insida i : 100.0% Bomull Sula i : 75.0% EVA, Sula i : 25.0% Nötläder
Approved by
Vår ingenjör för brukstester, Inès, har låtit dansare på amatör- och professionell nivå testa plagget.Testarna har använt plaggen under dansklasserna, och sedan delat med sig om de positiva och negativa sidorna.På så vis har vi kunnat få en bild av vilka som är de starka sidorna, och vi har förbättrat produkten ytterligare.Produktchefen Caroline utför även tester för att storlekarna ska stämma exakt.
Tests
Plagget har genomgått tester för tvätt och torkning för att bli godkänd i hållbarhet vad gäller färg och form. Dessa tester har gjorts regelbundet i ett utomstående laboratorium.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Hur ska jag välja skor för modern dans?
De mjuka skorna med hel sula rekommenderas för nybörjare. Skorna med delad sula är ämnade för dansare på avancerad nivå. De har en liten klack för bättre stötdämpning, och ger foten mer flexibilitet. Dansskorna bärs utan strumpor.
Föredrar du att dansa barfota, i strumpor eller med dansskor?
I modern dans kan du oftast välja fritt enligt din smak.En del föredrar att dansa barfota för bra kontakt med golvet och för att undvika att halka.Du kan trä på barfotaskor för att inte bränna trampdynan.Andra vill dansa i strumpor för att det är bekvämt och underlättar i piruetter!Om du väljer skor skyddas fötterna optimalt.Du får även bättre glid med skor än när du är barfota!
ÖVERST PÅ SIDAN