Collegetröja varm Gym Junior

Ref.
8516957
Produktens plus
En varm collegetröja för aktiviteter i svalare temperaturer. Modellen är något insvängd i midjan, men inte åtsittande. Bred kragöppning.
Svettbortförsel
Tyget innehåller polyester, som bidrar till en ökad svettavledning.
Värme
French terry-tyget är perfekt för att hålla värmen.
Töjbar
Tyget innehåller elastan som ger god rörelsefrihet.
Mjukhet
Mjukt och skönt material.

EGENSKAPER

Storlekar
Från 123 till 166 cm
Åldrar
Från 7 till 14 år
Material
Huvudmaterial : 57.0% Bomull, Huvudmaterial : 38.0% Polyester, Huvudmaterial : 5.0% Elastan Detalj : 58.0% Bomull, Detalj : 38.0% Polyester, Detalj : 4.0% Elastan
Tests
Våra produkter testas regelbundet av ett fristående laboratorium, vilket hjälper oss att säkerställa att våra kvalitetskrav efterlevs. Den här produkten har utsatts för tvätt- och torktester för att kontrollera att färg och form håller.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Gympakläder för barn från 7 till 14 år (172 cm för killar och 166 cm för tjejer)
Våra gymnastikkläder för juniorer är framtagna för skolidrott och träning på fritiden. Minst 60 minuter av ett barns dag bör ägnas åt fysisk aktivitet, enligt Världshälsoorganisationen (WHO). Att fysisk aktivitet är viktigt både för barnets fysiska och psykiska välmående är ett välkänt faktum. Idrott hjälper bland annat barnet att förbättra sin motorik och smidighet, utveckla sitt självförtroende och lära sig samarbeta med andra.
Domyos produktutveckling:
Våra olika designteam jobbar alla mot samma mål: att ta fram kläder som till 100 % svarar mot barnets behov av svettavledning, värmereglering och rörelsefrihet. Ditt barn kan välja en komplett träningsklädsel bland alla våra T-shirtar, linnen, tights, byxor, shorts, collegetröjor och huvtröjor.
Nya storlekar på våra gympakläder från januari 2019:
Vi har ändrat storlekarna på våra kläder för barn mellan 7 och 14 år. Vi presenterar nu åldersindikationerna tillsammans med längdmått, så att det blir lättare att välja rätt storlek. Alla barn i samma ålder är ju faktiskt inte lika långa. Mät därför gärna ditt barn, för att ta reda på exakt vilken storlek som passar bäst. Vi erbjuder nu även en extra storlek för ungdomar i yngre tonåren: 14-15 år, eller 172 cm för killar och 166 cm för tjejer.
Visste du det här?
Våra plagg testas regelbundet och vi tar hänsyn till kundkommentarer för att utveckla dem ytterligare.
ÖVERST PÅ SIDAN