Byxa tunn Gym 500 Junior

Ref.
8489747
Produktens plus
Äntligen en tunn byxa med knäförstärkningar som låter barnet träna utan att oroa sig för att göra hål på byxbenen.
129,00 kr*
Nötningsbeständig
Knäförstärkningarna är 5 gånger så tåliga som byxans huvudmaterial.
Töjbar
En liten del elastan gör plagget enklare att ta på sig och ökar rörelsefriheten.
Svettbortförsel
Innehåller en liten del polyester som får plagget att föra bort svett.
Miljöpåverkan
BETYG D - Jämförelse: tunna byxor junior - teknisk information

EGENSKAPER

Storlek
5 till 14 år
Färg
svart
Material
Huvudmaterial : 58.0% Bomull, Huvudmaterial : 38.0% Polyester, Huvudmaterial : 4.0% Elastan Detalj : 88.0% Polyester, Detalj : 12.0% Elastan Foder : 100.0% Bomull
Tests
Den här produkten har utsatts för tvätt- och torktester för att kontrollera att färg och form håller. Dessa tester har gjorts regelbundet i ett utomstående laboratorium.
Designad för att
gympa.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Kollektionen är för juniorer mellan 5 och 14 år:
Vårt sortiment med kläder för juniorer är skapat för skolidrott och sportträning. Det finns kläder i kollektionen för allt från låg till hög intensitet (trampolin, step, plankan, hopprep, stretch...) Att hoppa, rulla, klättra, krypa och hålla balansen är utmärkta sätt för barnet att träna sin kropp och behålla en god hälsa.
Domyos produktutveckling:
Våra team jobbar alla mot samma mål, att nå den perfekta balansen mellan mjukhet och andningsförmåga i våra juniorplagg. Barnet kan välja sin kompletta Fitnessutrusting (T-shirt, linne, tights, byxa, shorts, collegetröja eller jacka).
Visste du det här?
Våra plagg testas regelbundet och vi tar hänsyn till kundkommentarer för att utveckla dem ytterligare.
En lätt och tålig byxa, perfekt för träning
När vi har observerat barns utövning av skolidrott och sportträning har vi lagt märke till att knäna på byxorna utsätts för kraftigt slitage. Vi har därför valt att förstärka dessa partier, för att barnet inte ska tveka att sätta ner knäna på golvet under träningen. Modellen är kroppsnära utan att vara formande, aningen åtdragen i bensluten och försedd med 2 fickor på sidorna.
Översikt av miljöpåverkan
Produktens miljöpåverkan beräknas på hela dess livscykel och med olika indikatorer. En ABCDE-översikt görs för att hjälpa dig att enkelt identifiera de produkter som är bäst för miljon genom att jämföra produkter av samma typ (T-shirts, byxor, ryggsäckar, ...). Decathlon är en frivillig deltagare av denna miljömärkning. För mer information: http://sustainability.decathlon.com/
ÖVERST PÅ SIDAN