Byxa slim Gym S900 Junior

Ref.
8504362
Users reviews
5 / 5 1 Synpunkt
Produktens plus
En funktionsbyxa som är varm, lätt och ventilerande. Perfekt att träna i! De luftigare zonerna ger god svettavledning. Modern passform och snygga färger.

3 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

179,00 kr*
Värme
Tyg som värmer. Lättskött.
Svettbortförsel
Syntetmaterial som absorberar och för bort svett. Luftiga delar.
Töjbar
Material som innehåller mer än 10 % elastan för ökad rörelsefrihet.
Miljöpåverkan
BETYG B - Jämförelse:Tunn byxa junior - teknisk information

EGENSKAPER

Storlek
5 till 14 år
Färg
Blå, grå
Material
Huvudmaterial : 89.0% Polyester, Huvudmaterial : 11.0% Elastan Innertyg : 100.0% Polyester
Tests
Den här produkten har utsatts för tvätt- och torktester för att kontrollera att färg och form håller. Dessa tester har gjorts regelbundet i ett utomstående laboratorium.
Designad för att
att hålla sig varm före, under och efter gympan.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Kollektionen är för juniorer mellan 5 och 14 år:
Vårt sortiment med kläder för juniorer är skapat för skolidrott och sportträning. Det finns kläder i kollektionen för allt från låg till hög intensitet (trampolin, step, plankan, hopprep, stretch...) Att hoppa, rulla, klättra, krypa och hålla balansen är utmärkta sätt för barnet att träna sin kropp och behålla en god hälsa.
Domyos produktutveckling:
Våra team jobbar alla mot samma mål, att nå den perfekta balansen mellan mjukhet och andningsförmåga i våra juniorplagg. Barnet kan välja sin kompletta Fitnessutrusting (T-shirt, linne, tights, byxa, shorts, collegetröja eller jacka).
Visste du det här?
Våra plagg testas regelbundet och vi tar hänsyn till kundkommentarer för att utveckla dem ytterligare.
En lätt, varm och ventilerande funktionsbyxa
En mycket sportig byxa. Matchar de övriga sportplaggen i kollektionen. En matchande överdel med huva finns tillgänglig. Passformen och materialen har valts ut för att kännas lätta och smidiga att träna i. Plagget är utformat för att ge god rörelsefrihet och svettavledning under högintensiva träningspass. Tack vare de blixtlåsförsedda fickorna slipper du riskera att tappa dina saker. Byxan har även blixtlås i bensluten.
Översikt av miljöpåverkan
Produktens miljöpåverkan beräknas på hela dess livscykel och med olika indikatorer. En ABCDE-översikt görs för att hjälpa dig att enkelt identifiera de produkter som är bäst för miljon genom att jämföra produkter av samma typ (T-shirts, byxor, ryggsäckar, ...). Decathlon är en frivillig deltagare av denna miljömärkning. För mer information: http://sustainability.decathlon.com/

Users reviews

5 / 5 1 Synpunkt
1 personer rekommenderar denna produkt

At Decathlon, reviews are reliable.

 • Kvinna
  30-39 år
  21 augusti 2018
  Use since Mer än 2 år
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Brilliant sports trousers

  We have several pairs of these for my son who is a figure skater and wears them for training 6times a week. They allow full range of movement and the tapered legs mean thathis coach can track leg positions as he moves

ÖVERST PÅ SIDAN