Byxa pilates soft gym 900 reg Herr svart

Ref.
8490361
Users reviews
4 / 5 2 Synpunkter
Produktens plus
Byxa i modell "regular" med blixtlåsfickor. Plagget är enkelt och bekvämt, och joggingtygets mjuka insida håller kroppen varm före, under och efter träningspasset.
179,00 kr*
Mjukhet
Tyg som till största delen består av bomull, vilket gör det mjukt och bekvämt.
Värme
Material som håller kroppen torr.
Töjbar
Naturligt töjbart material

EGENSKAPER

Material
Huvudmaterial : 58.0% Polyester, Huvudmaterial : 42.0% Bomull Detalj : 58.0% Bomull, Detalj : 38.0% Polyester, Detalj : 4.0% Elastan Foder : 100.0% Bomull
Tests
Den här produkten har utsatts för tvätt- och torktester för att kontrollera att färg och form håller. Dessa tester genomförs regelbundet av ett fristående laboratorium och ger oss möjlighet att se till att våra kvalitetskrav efterlevs. Dessutom genomförs brukstester ledda av ett team ingenjörer, där en testpanel provar produkterna i de avsedda användarförhållandena. Detta hjälper mig som produktchef att, tillsammans med designteamet, ta fram produkter som gör våra kunder nöjda.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Gym Stretching-plaggens utformning:
Gym Stretching-kollektionen är framtagen för regelbunden hög- eller lågintensiv träning såsom soft gym, stretching, muskeltoning, styrketräning och pilates, alltså aktiviteter som är perfekta för att jobba både på figur och hälsa. Domyos arbetar för att hitta en balans mellan komfort och ventilation. Modellerna har testats i bruk och utvärderas regelbundet via kundkommentarer.
Översikt av miljöpåverkan
Produktens miljöpåverkan beräknas på hela dess livscykel och med olika indikatorer. En ABCDE-översikt görs för att hjälpa dig att enkelt identifiera de produkter som är bäst för miljon genom att jämföra produkter av samma typ (T-shirts, byxor, ryggsäckar, ...). Decathlon är en frivillig deltagare av denna miljömärkning. För mer information: http://sustainability.decathlon.com/

Users reviews

4 / 5 2 Synpunkter
2 personer rekommenderar denna produkt

At Decathlon, reviews are reliable.

 • Kvinna
  24 mars 2020
  Use since 3 till 6 månader
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Nice trousers

  Nice fit, cool, light trousers

 • 17 januari 2019
  Use since 2 till 8 veckor
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Undersized

  Neat size. I take a 34" waist and these bottoms are on the tight side. Good that there is a bit of stretch in them

ÖVERST PÅ SIDAN