Byxa pilates soft gym 540 Dam svart

Ref.
8520536
Users reviews
4.89 / 5 9 Synpunkter
Produktens plus
God kroppsnära passform med blixtlås vid bensluten, så att du kan sätta på / av dig byxorna utan att ta av dig skorna!Fördelar: Fickor med blixtlås så att du inte tappar något.
199,00 kr*
Mjukhet
Ett mycket mjukt tyg i mestadels bomull.
Värme
Det frottéaktiga tyget värmer måttligt.
Töjbar
Tyg med elastan ger god rörelsefrihet

EGENSKAPER

Material
Huvudmaterial : 57.0% Bomull, Huvudmaterial : 38.0% Polyester, Huvudmaterial : 5.0% Elastan Detalj : 58.0% Bomull, Detalj : 38.0% Polyester, Detalj : 4.0% Elastan Ficka : 100.0% Bomull
Tests
Den här produkten har utsatts för tvätt- och torktester för att kontrollera att färg och form håller. Dessa tester har gjorts regelbundet i ett utomstående laboratorium.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Tillverkningen av Gym & Pilatesprodukterna:
Gym Stretching & Pilates-kollektionen är framtagen för regelbunden hög- eller lågintensiv träning såsom soft gym, stretching, muskeltoning, styrketräning och pilates, alltså aktiviteter som är perfekta för att jobba både på figur och hälsa. Domyos arbetar för att hitta en balans mellan komfort och ventilation. Modellerna har testats i bruk och utvärderas regelbundet via kundkommentarer.
Smart detalj för ökad komfort
Ta bort lappen om den stör dig under träningen. Lappen sitter inte längre direkt på plagget. Det blir då lättare att ta bort lappen utan att skada plagget.
Översikt av miljöpåverkan
Uträkningen av miljöbetyget för en Decathlon-produkt tar hänsyn till produktens miljöpåverkan under hela dess livslängd och utgår från flera miljökriterier. På Decathlon har vi valt att använda oss av det franska miljöministeriets betygsmärkning med skalan A–E. Vi vill på detta sätt främja etableringen av en gemensam utvärderingsmetod för alla märken, i alla länder. Decathlon driver den här frågan hårt på europeisk nivå. För mer information: http://sustainability.decathlon.com/

Users reviews

4.89 / 5 9 Synpunkter
9 personer rekommenderar denna produkt

Hos Decathlon är recensioner tillförlitliga

 • Kvinna
  50-59 år
  01 juli 2020
  Use since 2 till 8 veckor
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Snygga byxor

  Bra passform

 • Kvinna
  40-49 år
  13 juli 2020
  Use since 1 vecka eller mindre
  That review has been deposited on this product version
  Love these!

  Exactly what I was looking for. Comfortable and still fairly stylish for joggers! Like the deep cuffed bottom and slim fit. Perfect for lockdown ! Like another reviewer it would be excellent o have a choice of colours.

 • Kvinna
  Över 60 år
  03 juni 2020
  Use since Mer än 2 år
  That review has been deposited on this product version
  Brilliant

  Please more colours in these I love them but you only do black. Navy please

ÖVERST PÅ SIDAN