Byxa i joggingtyg Gym 500 Junior

Ref.
8402753
Produktens plus
En byxa i joggingtyg som är mjukt på insidan. Modellen är aningen kroppsnära, med två fickor på sidorna. Töjbar midja och åtdragna benslut. Ett tryck längsmed det vänstra benet.

2 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

Värme
En byxa i joggingtyg som håller kroppen varm.
Mjukhet
Mjukt och skönt material.
Töjbar
Tyget är naturligt töjbart vilket gör plagget lätt att ta på sig.
Miljöpåverkan
BETYG C - Jämförelse: Tunn byxa junior - teknisk info

EGENSKAPER

Storlek
5 till 14 år
Färg
Svart, grå
Material
Huvudmaterial : 58.0% Polyester, Huvudmaterial : 42.0% Bomull Detalj : 59.0% Bomull, Detalj : 37.0% Polyester, Detalj : 4.0% Elastan
Tests
Den här produkten har utsatts för tvätt- och torktester för att kontrollera att färg och form håller. Dessa tester har gjorts regelbundet i ett utomstående laboratorium.
Designad för att
att hålla sig varm före, under och efter gympan.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Kollektionen är för juniorer mellan 5 och 14 år:
Vårt sortiment med kläder för juniorer är skapat för skolidrott och sportträning. Det finns kläder i kollektionen för allt från låg till hög intensitet (trampolin, step, plankan, hopprep, stretch...) Att hoppa, rulla, klättra, krypa och hålla balansen är utmärkta sätt för barnet att träna sin kropp och behålla en god hälsa.
Domyos produktutveckling:
Våra team jobbar alla mot samma mål, att nå den perfekta balansen mellan mjukhet och andningsförmåga i våra juniorplagg. Barnet kan välja sin kompletta Fitnessutrusting (T-shirt, linne, tights, byxa, shorts, collegetröja eller jacka).
Visste du det här?
Våra plagg testas regelbundet och vi tar hänsyn till kundkommentarer för att utveckla dem ytterligare.
Översikt av miljöpåverkan
Produktens miljöpåverkan beräknas på hela dess livscykel och med olika indikatorer. En ABCDE-översikt görs för att hjälpa dig att enkelt identifiera de produkter som är bäst för miljon genom att jämföra produkter av samma typ (T-shirts, byxor, ryggsäckar, ...). Decathlon är en frivillig deltagare av denna miljömärkning. För mer information: http://sustainability.decathlon.com/
ÖVERST PÅ SIDAN