Byxa för dynamisk yoga STUDIO dam svart

Ref.
8560342
Produktens plus
Elegantare än tights. Den här mjuka, ventilerande byxan kan du bära hela dagen!
349,00 kr*
Rörelsefrihet
Vid passform, tillsatt elastan för mer mjukhet.
Svettbortförsel
Tekniskt tyg som absorberar, för bort svett och torkar snabbt.
Mjukhet
Mjukt, smärglat material:

EGENSKAPER

Material
Huvudmaterial : 91.0% Polyester, Huvudmaterial : 9.0% Elastan Resårband : 78.6% Polyester, Resårband : 21.4% Naturgummi
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Byxa för dynamisk yoga som passar både på jobbet och på gymmet.
Denna byxa har skapats för att ge dig maximal rörelsefrihet på yogan. Plagget har en vid passform, är ventilerande och följer dina rörelser. Tack vare det ganska tjocka tyget, valt för sina ogenomskinliga och omslutande kvaliteter, och den breda midjan, kan du känna dig helt bekväm under dina asanas. Justeras i bensluten så att den håller sig på plats. 2 fickor och dragsko i midjan.
Hur skapar vi våra produkter?
Vårt team består av 8 personer, nybörjare till yogaexperter. Alla delar samma passion. Både vid lugn och ansträngande yoga behövs alltid balans. Med hjälp av våra yogaambassadörer skapar vi ekoprodukter som är menade att nå upp till era krav. Vi engagerar oss för att skapa en positiv yogaupplevelse som dessutom respekterar naturen.
Översikt av miljöpåverkan
Produktens miljöpåverkan beräknas på hela dess livscykel och med olika indikatorer. En ABCDE-översikt görs för att hjälpa dig att enkelt identifiera de produkter som är bäst för miljon genom att jämföra produkter av samma typ (T-shirts, byxor, ryggsäckar, ...). Decathlon är en frivillig deltagare av denna miljömärkning. För mer information: http://sustainability.decathlon.com/
ÖVERST PÅ SIDAN