Byxa för babygympa 500 rosaorange

Ref.
8501766
Produktens plus
Utövar ditt barn babygympa? Då är den här byxan det lilla extra som behövs! Den har smarta silikondetaljer på knäna för att ge ditt barn lite extra fäste.

4 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

129,00 kr*
Svettbortförsel
De avleder svett och fukt snabbt tack vare tyget i bomull och polyester.
Värme
Byxorna 500 är ventilerande och den täta stickningen skyddar mot kyla.
Grepp
Silikondetaljerna på knäna kan dessutom hjälpa barnet under träningen. Smart va?
Sitter väl
Ryggen hålls varm med hjälp av den breda resåren i midjan.

EGENSKAPER

Storlek
Från 12 mån till 6 år
Färg
grå, rosa
Material
Huvudmaterial : 67.0% Bomull, Huvudmaterial : 33.0% Polyester Detalj : 78.0% Polyester, Detalj : 17.0% Viskos, Detalj : 5.0% Elastan
Tests
Den här produkten har utsatts för tvätt- och torktester för att kontrollera att färg och form håller. Dessa tester genomförs regelbundet av ett fristående laboratorie och ger oss möjlighet att se till att våra kvalitetskrav efterlevs.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Fäste
Eftersom barn som utövar babygympa rör sig hur som helst (hoppar, studsar och rullar) så utvecklade vårt team den här smarta byxan med silikondetaljer på knäna för bättre fäste. Målet? Att hjälpa barnet lite under träningen. Silikondetaljerna kan hjälpa barnet att enklare få fäste och träna sin motorik. Då kan de utvecklas ännu snabbare under babygympan!
Passform
Det är viktigt att vara bekväm i sina kläder under babygympan. Hos Domyos har utvecklingsteamet haft det i åtanke. Den här byxan har en smidig resår i midjan som gör den lätt att ta på även för barnet, samt håller den på plats under träningen. Förutom resåren så går byxgrenen från ryggen vilket gör att de sitter ännu bättre och täcker bra.
Andningsförmåga
Byxan 500 har en skön, ledig passform och håller barnet varmt under träningen. Det kan lätt bli varmt i en sporthall. Därför är det viktigt med ett ventilerande tyg som för bort värme och svett och håller barnet torrt.
Vad ska barnet ha för kläder på babygympan?
Vi på Domyos har skapat produkter som ditt barn kan lita på: t-shirts, byxor, tights och jacka (som barnet kan ta av om det blir för varmt!) Målet är att barnet har god rörelsefrihet och känner sig bekvämt, utan att behöva dra i kläderna. Kläderna är mer eller mindre tekniska beroende på träningsnivå. På med ett par gympaskor bara, och barnet är redo!
Babygympa
Har du hört talas om babygympa? Det är en rolig sorts träning som passar för barn mellan 1 år och 6 år. De har tillgång till massor av anpassade redskap som tunnlar, bommar, mjuka mattor, studsmattor m.m. Med dessa kan de hoppa och studsa och springa och samtidigt utveckla sitt balanssinne och sin motorik. Babygympa kan utövas antingen i en förening eller hemma, både inomhus och utomhus.
Fördelarna med babygympa
Utövar ditt barn babygympa? Visste du att barnen utvecklar sina färdigheter medan de har roligt? Genom att utöva alla olika övningar inom babygympa så utvecklar ditt barn både balanssinnet, motoriken och koordination av sina rörelser samt lär känna sin kropp! Det är ett smart sätt att utveckla ett bra självförtroende.
ÖVERST PÅ SIDAN