Boxningssäck PB 1500 Skinn

Ref.
8365165
Produktens plus
Säck i skinn för extra slittålighet. Stabil med fyra kedjor i stål. Passar intensiv träning.
1 599,00 kr*
Tålighet
Säck i skinn för lång hållbarhet
Stabilitet
Mycket stabil på 40 kg
Mångsidighet
150 cm lång så boxaren träna low kick

EGENSKAPER

Väskans storlek
150 cm
Vikt
40 kg
Material
Struktur : 100.0% Stål Huvudmaterial : 100.0% Läder
Tests
Är du övertygad? Kom och prova produkterna i butik. De flesta av våra handskar och slagsäckar hittar du i butik. Välkommen till boxningsvärlden!
Designad för att
vana boxare
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Koncept
Säcken PB 1500 i tjockt skinn är mycket tålig mot slag. Ger utövaren en mångsidig träning. Säck att fylla med tygbitar. Fästsystem med kedjor för maximal säkerhet.
Mått, vikt
Säcken är 150 cm och rundad upptill och nertill. Justerbara upphängningskedjor: 36 cm upphängda. Totalt: 186 cm (totallängd på säcken och upphängningsanordning, mätt högst upp till längst ner). Vikt: 40 kg +/- 2 kg beroende på stoppning.
Hur väljer jag säck
Du bör välja storlek utifrån säckens användningsområde. (80 till 120 cm). Om du enbart ska använda säcken för slag kan du välja en 80 till 100 cm lång säck. Om du ska sparka och slå på säcken: bör du välja en som är längre än 100 cm. - För junior eller nybörjare: en säck i polyester: vilken är mjuk att slå på. - För dig som boxas regelbundet: en säck i PVC eller skinn: Den är styvare och tåligare. - En boxare på högre nivå som tränar mycket: en robust säck i naturskinn.
Bruksanvisning
Slå aldrig på säcken utan skydd. Du riskerar att få skador (brännsår och handskador). Använd alltid handskar eller knogskydd när du tränar.
Skötselråd
Tvätta säcken med en fuktig trasa, lite tvål och skölj med vatten. Förvara torrt.
Fördelarna med boxning
Boxning är bra och du vill bli mer beslutsam, testa dina gränser och våga gå längre och få bättre kroppskontroll. Boxning är en träningsform där du kan få utlopp för din energi och bli frisk och stark. En träningsform där du kan avreagera dig totalt. När du tränar med säcken byggs din muskelstyrka upp och dina slag och sparkar blir kraftfullare.
ÖVERST PÅ SIDAN