Boxningssäck PB 1200 Svart

Ref.
8365168
Produktens plus
Slitstark säck i syntetskinn för regelbunden användning. Stabil med fyra kedjor i stål. Passar för att träna kampsport.
999,00 kr*
Tålighet
Säck i tåligt syntetskinn.
Stabilitet
Stabil på 30 kg.
Mångsidighet
Längd: 120 cm. Träna sparkar och slag.

EGENSKAPER

Väskans storlek
120 cm
Vikt
30 kg
Material
Struktur : 100.0% Stål Huvudmaterial : 100.0% Polyuretan
Tests
Är du övertygad? Kom och testa våra produkter i butiken. Största delen av vårt boxningssortiment finns i butik. Hitta det roliga med boxning!
Designad för att
boxare som vill träna upp sin teknik
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Koncept
Säcken PB 1200 i tjockt syntetskinn är mycket tålig mot slag. Ger utövaren en mångsidig träning. Fästsystem med kedjor för maximal säkerhet.
Mått
Säcken kan vara mer eller mindre fylld. Storlek: Säcken är 120 cm och rundad upptill och nertill. Justerbara upphängningskedjor: 36 cm upphängda. Totalt: 156 cm (totallängd på säcken och upphängningsanordning, mätt högst upp till längst ner). Vikt: 30 kg +/- 2 kg beroende på stoppning
Hur väljer jag säck?
Du bör välja storlek utifrån säckens användningsområde. (80 till 120 cm). Om du enbart ska använda säcken för slag kan du välja en 80 till 100 cm lång säck. Om du ska sparka och slå på säcken: Välj en som är längre än 100 cm. - För juniorer eller nybörjare: en säck i polyester: vilken är mjuk att slå på. - För dig som boxas regelbundet: en säck i PVC eller skinn: Den är styvare och tåligare. - För dig som boxas ofta: en robust säck i naturskinn.
Bruksanvisning
Slå aldrig på säcken utan skydd. Du riskerar att få skador. Använd alltid handskar när du tränar.
Skötselråd
Tvätta säcken med en fuktig trasa, lite tvål och skölj med vatten. Förvara torrt.
Fördelarna med boxning
Boxning är bra och du vill bli mer beslutsam, testa dina gränser och våga gå längre och få bättre kroppskontroll. Boxning är en träningsform där du kan få utlopp för din energi och bli frisk och stark. En träningsform där du kan avreagera dig totalt. När du tränar med säcken byggs din muskelstyrka upp och dina slag och sparkar blir kraftfullare.

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

ÖVERST PÅ SIDAN