BOXNINGSHANDSKAR 500 ERGO GRÅ

Ref.
8510245
Users reviews
4.38 / 5 8 Synpunkter
Produktens plus
Upptäck dessa boxningshandskar som tagits fram särskilt för att skydda dina händer! Tack vare ergonomiskt skum med dubbel densitet och låsning runt handleden med rund manschett.

2 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

399,00 kr*
Stötdämpning
Skum i två lager ger komfort och stötupptagning när du sparras/slår på säck.
Stöder leden
Rund manschett med 360° låsning runt handleden.
Ventilation
Mesh invändigt i handsken ger handen ventilering.
Nötningsbeständig
Tack vare syntetöverdraget i PU håller handsken längre.

EGENSKAPER

Material
Stoppning : 100.0% Polyuretan Huvudmaterial : 100.0% Polyuretan Foder : 100.0% Polyamid Manschett : 100.0% Neopren
Tests
Denna produkt har testats och godkänts av våra boxningsteam under krävande omständigheter som ligger så nära verklig användning som möjligt. Kom och prova våra produkter i butik. De flesta av våra handskar finns i butik. Välkommen till boxningsvärlden!
Garanti
2 år

RÅD

Lagrings Tips
Tänk på att ta ur handskarna ur träningsväskan efter varje träning, för en snabbare torkning kan du använda handsktorkaren GLOVE DRYER.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

En handske som formar sig perfekt efter handen.
För att ta fram den här handsken har vi studerat handens anatomi i samarbete med SportsLab hos Decathlon. Det var så vi kom fram till en ergonomisk handske som är perfekt avstämd med handens naturliga form (från tumme till lillfinger). Det gör att skummet hela tiden har kontakt med dina fingrar och garanterar optimal stötupptagning när slagen haglar.
En handske som gjord för din handled.
För bättre handledsstöd har vi förlängt handskens skum ända till handleden, vilket ger en formad manschett som är lättare att ta på sig. Och för att det ska vara lättare att dra åt handsken har vi tagit fram ett runt resårband som går hela vägen runt handleden och dras åt som en rem. Det resulterar i att handsken är perfekt avpassad till din kroppsform och ger ett enastående stöd.
Ett skum med dubbel densitet (DX2)
BG 500 ERGO är en handske som passar den som boxas regelbundet, både för sparring och för att jobba mot säcken. För att den ska passa till din träning har vi därför tagit fram en handske med skum med dubbel densitet: innerlagret med mycket mjuk densitet ger optimal komfort och det fastare ytterlagret skyddar handen, oavsett om det handlar om sparring eller om att jobba mot säcken. Och för ännu bättre skydd är tummen fastsydd vid resten av handsken med "kråksparkar".
Vi är stolta att kunna presentera ...
En produkt som vi har tagit fram från grunden. Och det vi framför allt ville uppnå var en handske som ger mer stöd, komfort och stötupptagning. Sedan följde ett tre man starkt produktutvecklingsteam, anatomiska studier med SportsLab, otroligt många prototyper, en bra relation med vår leverantör och praktiska tester med ett dussintal boxare på hög nivå. Så vi är väldigt glada att kunna presentera en mångsidig, ergonomisk och bekväm produkt.
Varför ska man använda lindor och innerhandskar?
För ett optimalt skydd för dina händer och handskar, tänk på att bära: - UNDERHANDSKAR, lätta att ta på. De minskar skav och förlänger hållbarheten tack vare sin svettabsorption. ELLER - BOXNINGSLINDOR - varje boxares accessoar! De är till för att stödja lederna (fingrar och handleder) och absorbera svett.
Vilken storlek ska man välja?
Storleken uttrycks i OZ (förkortning för "once" - brittiskt mått). Boxare beaktar både sin vikt och typen av boxning när de väljer handskar. För mer information, se storlekstabellen.

Users reviews

4.38 / 5 8 Synpunkter
7 personer rekommenderar denna produkt

Hos Decathlon är recensioner tillförlitliga

 • Man
  11 oktober 2019
  Use since 2 till 8 veckor
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Great Gloves, better price

  Without a doubt the best quality gloves I’ve used at this price range (and also the price range above!) perfect delivery. Can not fault

 • Man
  30-39 år
  25 maj 2020
  Use since 2 till 8 veckor
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Great for cardio workouts

  Really like the wrist support in these gloves. Will choose these again any day over other brands

 • Man
  12 januari 2021
  Use since 2 till 8 veckor
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Best boxing gloves in India at this price

  These have uniform padding & the padding is semi-soft. The padding is thick & protects your knuckles & fingers well. I have even bought everlast gloves in the same price range & they are not as good as these are. These have good finishing & allows you to make a proper fist inside the gloves. When you strike the heavy bag you can feel the quality of the padding, stitching & uniform power distribution. Visit Decathlon, check your size & just go for them.

ÖVERST PÅ SIDAN