Boll Rytmisk Gymnastik 165 mm Rosa

Ref.
8399587
Produktens plus
Denna boll är framtagen för rytmisk gymnastik, och svarar mot specifika behov inom denna sport: lätthanterlighet & lätt vikt
Hanterbarhet
Diameter 165 mm (+/- 5 mm). Perfekt för unga gymnaster.
Lätthet
Fjädervikt på 300-310 g, anpassad för unga gymnaster.

EGENSKAPER

Färg
Rosa
Diameter
165 mm (+/- 5 mm).
Vikt
305 g (+/- 5 g).
Finns även i
185 mm.
Material
Boll : 100.0% polyvinylklorid (pvc) - ftalatfri
Designad för att
utövande av rytmisk gymnastik under träning och tävling
Garanti
2 år

RÅD

Lagrings Tips
Förvara ej nära värmekällor.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Hur väljer man redskap till rytmisk gymnastik?
Det finns fem redskap inom rytmisk gymnastik: boll, tunnband, band, käglor och rep. För varje redskap erbjuder vi 2 olika sortiment. Nybörjarsortimentet erbjuder mindre och lättare redskap för att underlätta inlärning. Detta sortiment passar de yngre gymnasterna. Sortimentet för vana utövare erbjuder redskap vars mått och vikt respekterar officiell standard. Det passar gymnaster från 13-års åldern.
Hur väljer man kläder för rytmisk gymnastik?
Tips från vårt designteam: Gymnastens idealiska träningsklädsel består av en dräkt eller topp och ett par shorts eller tights. Denna klädsel ger god rörelsefrihet, så att alla element kan utföras utan problem. Gymnastikdräkten är valfri på träningar, men obligatorisk på tävlingar.
Skötsel av bollen
Eftersom vi vet att dina redskap är värdefulla, rekommenderar vi: Rengör bollen med lite diskmedel, vatten och en mjuk svamp. Gnid försiktigt och skölj ordentligt. Torka med en mikrofibertrasa för att inte göra repor.
ÖVERST PÅ SIDAN