Benvärmare balett och modern dans Dam

Ref.
8547400
Users reviews
5 / 5 1 Synpunkt
Produktens plus
Vill du vara säker på att värma upp ordentligt innan dansen? benvärmarna skyddar dig och är bekväma. Passar alla dansare, oavsett nivå.
Värmeisolering
Material som främjar uppvärmning av musklerna.
Sitter väl
Resårband för att inte halka.

EGENSKAPER

Material
Huvudmaterial : 76.0% Akryl, Huvudmaterial : 22.0% Polyamid, Huvudmaterial : 2.0% Elastan
Approved by
Vår ingenjör för brukstester, Inès, har låtit dansare på amatör- och professionell nivå testa plagget.Testarna har använt plaggen under dansklasserna, och sedan delat med sig om de positiva och negativa sidorna.På så vis har vi kunnat få en bild av vilka som är de starka sidorna, och vi har förbättrat plagget ytterligare.Produktchefen Caroline utför även tester för att storlekarna ska stämma exakt.
Tests
Plagget har genomgått tester för tvätt och torkning för att bli godkänd i hållbarhet vad gäller färg och form. Dessa tester har gjorts regelbundet i ett utomstående laboratorium.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Varför bära benvärmare?
Benvärmare rekommenderas under uppvärmningen och efter träningen för att hålla musklerna varma. Uppvärmning är mycket viktig oavsett nivå. Välj mellan enkla benvärmare eller starka färger, med öppningar för att trä igenom fot och benskydd.

Users reviews

5 / 5 1 Synpunkt
1 personer rekommenderar denna produkt

At Decathlon, reviews are reliable.

  • 04 januari 2019
    Use since 2 till 8 veckor
    That review has been deposited on this product version
    Great look

    I love these leggings, they are very bright and super warm. Would probably prefer to have under the foot too but they look and feel great.

ÖVERST PÅ SIDAN