BENSKYDD FOTSKYDD PRO BOXNINGSTRÄNING

Ref.
8313062
Produktens plus
Ben-+ fotskydd för erfarna boxare ( kick-boxing, muay-thai).
449,00 kr*
Skyddande
Tjockt skum som absorberar stötar bra.
Sitter väl
Breda remmar med kardborrband för att sitta perfekt runt smalbenet.
Tålighet
överdrag i mycket tjock polyuretan gör skyddet nötningståligt.

EGENSKAPER

Storlekar
S till XL.
Färg
svart.
Material
PU.
Material
Stoppning : 80.0% EVA, Stoppning : 20.0% Polyetylen Innertyg : 100.0% Polyester Yttertyg : 100.0% Polyuretan
Designad för att
skyddar ben och fot för den erfarne boxaren (kick-boxing, Muay-thaï ).
Garanti
2 år

RÅD

Underhållstips
Tvättas för hand i kallt vatten.
Användningsrestriktioner
endast för träning.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

TRÄNING SKA VARA ROLIGT
Under din träning ( även lätt träning) bör du alltid tänka på att skydda dig för att undvika skador, skyddet är både avsett för dig och din motståndare, de flesta skador sker oavsiktligt.
Koncept
Högdensitetsskum som täcker hela skenbenet och foten garanterar ett fulländat skydd mot stötar. Överdraget i syntetläder (polyuretan) ger mycket god slittålighet.Två breda kardborrband med tjock utsida i syntetiskt läder ger en perfekt passform runt benet. Ett brett elastiskt band runt foten ger bra stöd.
INDIVIDUELL SKYDDSUTRUSTNING
Ben- och fotskyddet betraktas som individuell skyddsutrustning, eftersom det skapats i enlighet med gällande europeiska normer (EN13277-2). Dessutom har det testats av vårt team OUTSHOCK i laboratorium och av en användarpanel i krävande förhållanden.
Vilken storlek ska man välja?
Val av storlek på ditt ben- och fotskydd görs beroende på kroppsstorlek. - Under 134cm storlek S - 134 cm - 152 cm storlek M - 152 cm - 170 cm storlek L - 170 cm - 188 cm storlek XL
Bruksanvisning
För att se till att skyddet och dess justering har rätt storlek, får det varken sitta för löst eller för hårt. Skyddet får inte snurra vid rörelse. Se till att det sitter korrekt innan du tränar.
UNDERHÅLL OCH LAGRING
Förvaras på torr plats. Förvaras på ventilerad och torr plats för att främja svettavledning. Tvättas inte i maskin.Torka av skyddet regelbundet med en fuktig trasa. Låt torka i rumstemperatur. Undvik värmekällor och extrema temperaturer.
ÖVERST PÅ SIDAN