BEN- OCH FOTSKYDD 100 NYBÖRJARE, KICKBOXNING, MUAY THAI

Ref.
8406156
Produktens plus
Benskydd och fotskydd för nybörjaren (kick-boxing, Muay-thaï) som vill ha en lätt produkt som är lätt att ta på och slitstark.
129,00 kr*
Skydd mot stötar
Hårt skum för en bättre stötdämpning.
Sitter väl
korsat fäste + hälfäste. Ben: 2 lindor + kardborrband
Svettbortförsel
Perforerad insida i polyester som transporterar bort svett.

EGENSKAPER

3 storlekar
XS/S M/L XL/XXL
Material
Stoppning : 100.0% Foamed Polyethylen Yttermaterial : 85.0% Polyester, Yttermaterial : 15.0% Elastan Resårband : 78.4% Polyester, Resårband : 21.6% Elastan
Garanti
2 år

RÅD

Användningsrestriktioner
används enbart inom ramen för en sportaktivitet

KOMPLETTERANDE INFORMATION

TRÄNING SKA VARA ROLIGT
Tänk på att alltid bära skydd, även vid lågintensiv träning, för att undvika skador, både på dig själv och din motståndare. De flesta skador sker oavsiktligt.
Koncept
Vi har skapat skydden med för nybörjare med nybörjare! Du kommer att älska det lättanvända skyddet av hög kvalitet: tjockt EVA-skum med en yta av polyester och elastan som förenar lätthet, slitstyrka och som transporterar bort svett effektivt. Den ergonomiska formen och sammanfogningen mellan fot och ben ger dig total rörelsefrihet.
INDIVIDUELL SKYDDSUTRUSTNING
Ben- och fotskyddet betraktas som individuell skyddsutrustning, eftersom det skapats i enlighet med gällande europeiska normer (EN13277-2). Dessutom har det testats av vårt team OUTSHOCK i laboratorium och av en användarpanel i krävande förhållanden.
HUR VÄLJER MAN STORLEK?
Val av storlek på ditt ben- och fotskydd görs beroende på kroppsstorlek. - 134 cm till 152 cm = XS/S - 152 cm till 170 cm = S/M - 170 cm till 188 cm = L/XL
Bruksanvisning
Ett skydd med en bra passform får varken sitta för hårt eller för löst. Skyddet får inte snurra när du rör på dig. Se till att det sitter ordentligt innan du påbörjar träningen.
UNDERHÅLL OCH FÖRVARING
Får inte förvaras på fuktig plats Förvaras på ventilerad och torr plats. Får ej tvättas i maskin. Torka skyddet regelbundet med en fuktig trasa. Låt torka i rumstemperatur. Undvik värmekällor eller extrema temperaturer.
ÖVERST PÅ SIDAN