Balettkjol i tyll

Ref.
8399633
Users reviews
5 / 5 1 Synpunkt
Produktens plus
Vill du dansa med lätthet på scenen? Denna tyllkjol dras på ovanpå dansdräkten och skrynklar inte, tack vare den speciellt utformade runda väskan som den förvaras i. Är du beredd? Din tur att dansa!

2 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

279,00 kr*
Rörelsefrihet
Innerbyxan är i ett tyg som följer kroppens form och rörelse perfekt
Sitter väl
Perfekt att ha över balettdräkten och dras på som en underbyxa.

EGENSKAPER

Storlekar
4 till 16 år.
Färg
blekrosa, vit.
Material
Huvudmaterial : 100.0% Polyamid Innertyg : 82.0% Polyester, Innertyg : 18.0% Elastan
Approved by
Vår testingenjör, Inès, har testat våra produkter med amatördansare och professionella dansare.De har burit våra kläder under danslektioner och delat med sig till oss av positiv och negativ feedback.Vi har kunnat identifiera våra styrkor och har omarbetat dessa för att möta dansarnas behov. Caroline, produktchef, inser också vikten av att varje ny produkt som tas fram, ska finnas tillgänglig i alla storlekar för att garantera dig rätt storlek.
Tests
Plagget har genomgått tester för tvätt och torkning för att bli godkänd i hållbarhet vad gäller färg och form. Dessa tester har gjorts regelbundet i ett utomstående laboratorium.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Hur bör balettkläder vara?
Ofta rekommenderas eller krävs det av läraren att man ska ha en speciell sorts kläder. Vi råder dig att fråga där du dansar. Den perfekta uppsättningen för balett är balettdräkt + strumpbyxor, så att du kan röra dig helt fritt. Du kan även ha en balettkjol. Vad gäller skorna är det bäst att rådfråga din danslärare. Vårt råd för att hålla musklerna varma? Ha en omlottröja!
Hur ska jag välja balettkläder?
Vårt motto? Passform och komfort. Inget får sitta för löst eller för hårt. Balettdräkten och strumpbyxorna ska sitta så att du kan dansa med ett leende på läpparna! Kontrollera gärna genom att göra några rörelser i provrummet: lyft en arm, böj dig framåt... Kläderna ska inte röra sig. Den lilla kjolen är inte obligatorisk, men den är snygg! Den bör i så fall ha en nära passform i midjan och följa dina rörelser. Är du beredd? Din tur att dansa!
Hur bär man en balettkjol i tyll?
Den är som en dröm, men den är gjord för scenen och inte dansträningen. Vänta på danslärarens instruktioner för uppvisningen i slutet av året innan du väljer utstyrsel.Ofta bärs den vit, ovanpå balettdräkten (som kan ha tunna axelband eller ärm)
Varför behövs den runda väskan?
Den runda väskan är anpassad efter storleken på kjolen för att minska risken att den plattas till. Den håller även kjolen rätt med hjälp av ett band Remmen kan användas lång eller kort så att du ska kunna transportera den enkelt utan att den skrynklas.

Users reviews

5 / 5 1 Synpunkt
1 personer rekommenderar denna produkt

At Decathlon, reviews are reliable.

 • Kvinna
  40-49 år
  04 mars 2019
  Use since 2 till 8 veckor
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Tutu - fantastisk!

  Fantastisk Tutu till ett bra pris. Min dotter älskar den.

ÖVERST PÅ SIDAN