Balettdräkt till klassisk dans, två material junior rosa

Ref.
8399637
Users reviews
4.2 / 5 5 Synpunkter
Produktens plus
Vill du dansa i en dräkt som framhäver din huvudhållning? Urringning med infällning i voile och skärning i ryggen framhåller kroppsformen och dansstegen utan några begränsningar.

8 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

149,00 kr*
Töjbar
Ett tyg som följer kroppens form och rörelse perfekt
Svettbortförsel
Tyget har god andningsförmåga och torkar snabbt.

EGENSKAPER

Storlekar
4 till 16 år.
Färg
Finns i 7 färger.
Material
Huvudmaterial : 82.0% Polyester, Huvudmaterial : 18.0% Elastan Foder : 100.0% Polyester Detalj : 90.0% Polyester, Detalj : 10.0% Elastan
Approved by
Vår testingenjör, Inès, har testat våra produkter med amatördansare och professionella dansare.De har burit våra kläder under danslektioner och delat med sig till oss av positiv och negativ feedback.Vi har kunnat identifiera våra styrkor och har omarbetat dessa för att möta dansarnas behov. Caroline, produktchef, inser också vikten av att varje ny produkt som tas fram, ska finnas tillgänglig i alla storlekar för att garantera dig rätt storlek.
Tests
Plagget har genomgått tester för tvätt och torkning för att bli godkänd i hållbarhet vad gäller färg och form. Dessa tester har gjorts regelbundet i ett utomstående laboratorium.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Hur bör balettkläder vara?
Ofta rekommenderas eller krävs det av läraren att man ska ha en speciell sorts kläder. Vi råder dig att fråga där du dansar. Den perfekta uppsättningen för balett är balettdräkt + strumpbyxor, så att du kan röra dig helt fritt. Du kan även ha en balettkjol. Vad gäller skorna är det bäst att rådfråga din danslärare. Vårt råd för att hålla musklerna varma? Ha en omlottröja!
Hur ska jag välja balettkläder?
Vårt motto? Anpassning och komfort. Inget får sitta för löst eller för hårt. Balettdräkten och strumpbyxorna ska sitta så att du kan dansa med ett leende på läpparna! Prova gör några rörelser i provrummet så att du är säker på att det sitter rätt. Höj t.ex. på armarna eller böj dig framåt. Din dräkt ska inte röra sig. Vad gäller kjolen är det en fråga om smak. Den ska dock placeras i midjan och följa dina rörelser. Redo? Det är bara att börja dansa!
Kan jag mixa och matcha mina danskläder som jag vill?
Självklar är hela vår balettkollektion utvecklad med samma syfte! Välj den dräkt som passar dig bäst och välj mellan sju färger: - Mellan en dansdräkt med smala axelband som understryker din silhuett, - Dansdräkt med breda axelband med kantig urringning som ger optimalt stöd och framhäver din huvudhållning, - Och en dansdräkt med kort ärm som täcker mer och är bekväm. Och komplettera med en liten danskjol eller en tyllkjol!
Det lilla extra för att transportera dina danskläder?
Vi har tagit fram den lilla, snygga väskan för att förvara dina danskläder på väg till dansskolan. Du kan förvara dansskor och danskläder separat i de olika facken och du hittar snabbt dina hårnålar för att sätta upp en hårknut.Det finns två olika storlekar:den rosa är för juniorer och den grå (svart AW19) är för damer. Den lilla, hopvikbara påsen med paljetter på är också mycket användbar!

Users reviews

4.2 / 5 5 Synpunkter
4 personer rekommenderar denna produkt

Hos Decathlon är recensioner tillförlitliga

 • Kvinna
  40-49 år
  17 april 2020
  Use since 2 till 8 veckor
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Passar perfekt

  Jätte fin och skön att bära hälsar bäraren.

  Brand's answer :

  Hej


  Tack för ditt omdöme!  Återkom till kundtjänst om du har några funderingar eller frågor

  sportiga hälsningar

 • Kvinna
  40-49 år
  04 december 2019
  Use since 2 till 8 veckor
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Jättefin balettdräkt och kjol

  Bra kvalitet och pris. Tillmötesgående kundtjänst. Väldigt nöjd

  Brand's answer :

  Hej! Tack för ditt omdöme!

  Vi önskar dig en fortsatt sportig dag!


  Decathlon Kundtjänst

 • Kvinna
  40-49 år
  29 oktober 2019
  Use since 1 vecka eller mindre
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Comes up smaller than indicated

  Seemed nice quality, but was much smaller than size indicated.

  Brand's answer :

  Hello!!

  Thanks a lot for taking your time giving us your opinion on Girls' Mixed Media Ballet Leotard. We are aware about few sizing issues and we are trying to solve them with our products managers. Hopefully, soon we will have a new sizing chart more suitable with Ballet. I'm sorry for your problem.
  Don t forget you can claim a product change or a total refund in your closest Decathlon store
  Kind regards

  Nicola

ÖVERST PÅ SIDAN