Balettdräkt med axelband junior rosa

Ref.
8516682
Produktens plus
Vill du ha en balettdräkt för dansträningen? Den här balettdräkten med tunna axelband är perfekt och sätter dina rörelser i fokus! Redo? Det är bara att börja dansa!

2 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

149,00 kr*
Töjbar
Ett tyg som följer kroppens form och rörelse perfekt
Svettbortförsel
Tyget har god andningsförmåga och torkar snabbt.

EGENSKAPER

Material
Huvudmaterial : 82.0% Polyester, Huvudmaterial : 18.0% Elastan Foder : 100.0% Polyester Detalj : 90.0% Polyester, Detalj : 10.0% Elastan
Approved by
Vår testingenjör, Inès, har testat våra produkter med amatördansare och professionella dansare.De har burit våra kläder under danslektioner och delat med sig till oss av positiv och negativ feedback.Vi har kunnat identifiera våra styrkor och har omarbetat dessa för att möta dansarnas behov. Caroline, produktchef, inser också vikten av att varje ny produkt som tas fram, ska finnas tillgänglig i alla storlekar för att garantera dig rätt storlek.
Tests
Plagget har genomgått tester för tvätt och torkning för att bli godkänd i hållbarhet vad gäller färg och form. Dessa tester har gjorts regelbundet i ett utomstående laboratorium.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Hur bör balettkläder vara?
Ofta rekommenderas eller krävs det av läraren att man ska ha en speciell sorts kläder. Vi råder dig att fråga där du dansar. Den perfekta uppsättningen för balett är balettdräkt + strumpbyxor, så att du kan röra dig helt fritt. Du kan även ha en balettkjol. Vad gäller skorna är det bäst att rådfråga din danslärare. Vårt råd för att hålla musklerna varma? Ha en omlottröja!
Hur ska jag välja balettkläder?
Vårt motto? Passform och komfort. Inget får sitta för löst eller för hårt. Balettdräkten och strumpbyxorna ska sitta så att du kan dansa med ett leende på läpparna! Kontrollera gärna genom att göra några rörelser i provrummet: lyft en arm, böj dig framåt... Kläderna ska inte röra sig. Den lilla kjolen är inte obligatorisk, men den är snygg! Den bör i så fall ha en nära passform i midjan och följa dina rörelser. Är du beredd? Din tur att dansa!
Kan jag mixa och matcha mina danskläder som jag vill?
Självklar är hela vår balettkollektion utvecklad med samma syfte! Välj den dräkt som passar dig bäst och välj mellan sju färger: - Mellan en dansdräkt med smala axelband som understryker din silhuett, - Dansdräkt med breda axelband med kantig urringning som ger optimalt stöd och framhäver din huvudhållning, - Och en dansdräkt med kort ärm som täcker mer och är bekväm. Och komplettera med en liten danskjol eller en tyllkjol!
Det lilla extra för att transportera dina danskläder?
Vi har tagit fram den lilla, snygga väskan för att förvara dina danskläder på väg till dansskolan. Du kan förvara dansskor och danskläder separat i de olika facken och du hittar snabbt dina hårnålar för att sätta upp en hårknut.Det finns två olika storlekar:den rosa är för juniorer och den grå (svart AW19) är för damer. Den lilla, hopvikbara påsen med paljetter på är också mycket användbar!
ÖVERST PÅ SIDAN