• Yogamatta CLUB 6 mm
  • Yogamatta CLUB 6 mm
  • Yogamatta CLUB 6 mm
  • Yogamatta CLUB 6 mm

Yogamatta CLUB 6 mm

Ref.
8290403
Produktens plus
Denna tjocka yogamatta (6 mm) ger komfort vid omvända ställningar eller vid ställningar på knä. Den har 2 öljetter för enklare förvaring.
229,00 kr*
Användarkomfort
6 mm tjock för stödjande ställningar
Grepp
Glidfritt och stabilt material för alla ställningar!
Stabilitet
God komfort och bra stabilitet för stabila ställningar.
Lättransporterad
Välj: öljetter för upphängning eller rem för hålla mattan hoprullad.
Lättskött
Torkas av med en svamp! Mattan torkar snabbt. Oförstörbart material.

EGENSKAPER

Material
Skum : 100.0% polyvinylklorid (pvc) - ftalatfri
Designad för att
mjukare former av yoga: hatha yoga, yin yoga ...
Garanti
2 år

RÅD

Underhållstips
Rengör med en svamp som du fuktat med vatten som du har blandat med några droppar essentiell olja för att ta bort lukt och desinficera mattan.
Användningsrestriktioner
Använd ej som fallmatta.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Vilken yogamatta ska jag välja?
För mjukare former av yoga (Hatha, Yin, Nidra, avslappning ...): är det viktigt med komfort och för att skydda dina knän, leder, anklar, även vid omvända ställningar (skulderstående, plogen ...) då man ska vara särskilt varsam med nacke och hals: välj en matta på mellan 5 och 8 mm. För dynamiska yogaformer (Ashtanga, Vinyasya, Hot yoga ...) med många ställningar som utförs stående och som tränar balansen: är det viktigt med stabilitet och grepp: välj en matta på mellan 3 och 5 mm.
Varför ska man träna Yoga?
Yoga har sina rötter i forna Indien och det är en träningsform där man strävar efter att förena kropp och själ. Att träna yoga regelbundet ökar både ditt fysiska och psykologiska välmående. Kroppen blir smidig, stark och spänstig. Självförtroendet ökar och du känner dig lugn och avspänd.
Utformningen av Domyos yogaprodukter
Under yogapassen är komfort en viktig faktor och alla yogamattor från Domyos har utformats för att stödja dig i de olika yogaställningarna. Våra produkter är utformade på ett sätt så att du kan koncentrera dig på de olika yogaställningarna och din andning.
ÖVERST PÅ SIDAN