• Yogablock
  • Yogablock
  • Yogablock

Yogablock

Ref.
8351158
Produktens plus
Hjälper dig att hålla balansen! Lätt, mjukt och praktiskt att ta med sig till yogapasset för stöd och för att hitta rätt ställningar. Mått: 22,5 x 13,5 x 7,5 cm. Mått = 8,9 x 5,3 x 3 tum
49,00 kr*
Stabilitet
Hjälp att hitta balansen. Storlek: 22 cm x 13,5 cm x 7,5 cm
Lätthet
Vikt: 90 g. Lätt att förvara och transportera.
Försiktigt
Mjukt och behagligt skummaterial.

EGENSKAPER

Material
Flaska / Kropp : 95.0% Polyetylen, 5.0% EVA
Designad för att
att träna yoga.
Garanti
2 år

RÅD

Underhållstips
Rengör med en fuktig trasa och essentiella oljor.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

YOGA-sortimentet från DOMYOS:
Hela sortimentet är utformat för att ge komfort under träningen. På Domyos tar vi fram våra produkter i ett team, så att du kan slappna av och njuta under yogapasset. På så sätt kan du koncentrera dig på yogaställningarna och din andning. Produkterna har testats i bruk och de utvärderas regelbundet med hjälp av den stora mängden kundkommentarer.
Varför ska man träna yoga?
Yoga har sina rötter i forna Indien och det är en träningsform där man strävar efter att förena kropp och själ. Att träna yoga regelbundet ökar både ditt fysiska och psykologiska välmående. Kroppen blir smidig, stark och spänstig. Självförtroendet ökar och du känner dig lugn och avspänd.
Vilka funktioner har skumblocket? Mått: 22,5 cm x 13,5 cm x 7,5 cm
Detta block hjälper dig att fördjupa de olika yogaställningarna. Det kan även ersätta kudden eller Zafun vid meditation eller klippställningen för att avlasta anklarna (blocket är böjligt och mjukt och framför allt mycket lätt för att kunna transporteras i väskan). För krävande ställningar (till exempel halvmånen: Ardha Chandrasana) då du lutar hela din vikt på blocket är det bättre att använda ett block i kork eller trä som är tyngre och stabilare.

Tips

  • YOGA
    conseils-yoga-exercice-exercices-video-brique-yoga

    Upptäck yogaklossen från Domyos, ett tillbehör som hjälper dig att bli vigare för gradvis yogaträning.

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

ÖVERST PÅ SIDAN