• Promenadband SOFT WALK 8
  • Promenadband SOFT WALK 8
  • Promenadband SOFT WALK 8
  • Promenadband SOFT WALK 8
  • Promenadband SOFT WALK 8
  • Promenadband SOFT WALK 8
  • Promenadband SOFT WALK 8
  • Promenadband SOFT WALK 8
  • Promenadband SOFT WALK 8

Promenadband SOFT WALK 8

Ref.
8288628
Produktens plus
Det första gångbandet med ultratyst motor som inte behöver monteras!
2 799,00 kr*
66,64 kr / Kg
varav miljöavgift
9,12 kr
Mångsidighet
Hastighet på upp till 8 km/h, perfekt för gång och power walking.
Användarkomfort
Bandets längd är anpassad till power walking: 40*100 cm Mjuk start (0,5km/h)

EGENSKAPER

Löpband
40 x 100 cm
Maxhastighet
8 km/h (1,25 hk)
Bruksmått
L130 x b.67 x H108 cm
Mått hopfällt
L130 x b.67 x H18cm
Mått kartong
L144 x b.73 x H23 cm
Vikt kartong
48 kg
Approuvé par
Våra användare! Vid tillverkningen av gångbandet Soft Walk 8 har vi tagit till oss åsikter från användare av Domyos Walk'In (den förra modellen från Domyos): ännu lägre hastighet för de som vill komma igång, enklare fällsystem, robustare stomme. Samtidigt har vi behållit de mest omtyckta egenskaperna: enkelt att använda, kompakt, tyst under användning etc.
Designad för att
rehabilitering och dig som vill hålla formen genom att gå i din egen takt
Garanti
5 år på stomme, 2 år på motor, delar och arbete. Service: Vänd dig till domyos.com.

RÅD

Underhållstips
Torka bort svett efter varje brukstillfälle. Kontrollera regelbundet att skruvar och bultar är ordentligt åtdragna, att löpbandets placering är korrekt och att det är tillräckligt spänt (detaljerade instruktioner finns i bruksanvisningen). Det är även rekommenderat att smörja löpbandet för att minska friktion mellan band och bräda. Obs! Använd då ett särskilt smörjmedel (100 % silikon) för löpband.
Lagrings Tips
Förvara ej i ett fuktigt utrymme eller utomhus.
Användningsrestriktioner
Maximal användarvikt: 130 kg

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Löpyta
Löpytan på gångbandet Soft Walk 8 (40*100 cm) är anpassad för dig som vill bli mer rörlig, komma igång med träningen igen eller hålla dig i form i lugnare tempo.
Motoreffekt och maxhastighet
Motorn hos gångbandet Soft Walk 8 är tillräckligt kraftfull (1,25 hk konstant effekt) för power walking och samtidigt en av de tystaste på marknaden (cirka 60 dB under användning). Hastighet: 0,5-8 km/h. Vår modell Soft Walk 8 startar mjukt för att garantera säkerhet och komfort.
Stötdämpningssystem
Gångbandet Soft Walk 8 har inte något stötdämpningssystem. För gång är det inte nödvändigt att ha ett stötdämpningssystem eftersom hastigheten (8 km/h max) inte ger upphov till stötar som påverkar lederna.
Display
Gångbandet Soft Walk 8 är utrustat med en enkel och stor display för att göra det lätt att läsa av de fyra huvudsakliga funktionerna: tid, hastighet, distans och beräkning av kaloriförbrukning.
Förvaring och lagring
Soft Walk 8 är mycket kompakt - det är enkelt att fälla ihop och kan förvaras under en säng för att inte vara i vägen. Storleken och ihopfällningssystemet har studerats av våra team för att garantera den bästa kompromissen mellan kompakhet och stabilitet. Något som kan vara bra att tänka på är att ju mer kompakt ett löpband är, desto större är risken att det är instabilt när det används. Med gångbandet Soft Walk 8 får du bästa möjliga kompromiss.
Råd för att optimera komforten under träningspasset
För mer bekväm löpning är det rekommenderat att använda löparskor som är anpassade efter ens nivå. För att öka löpbandets stabilitet, dämpa stötarna, ljudet och för att skydda ditt golv är det rekommenderat att placera löpbandet på en matta. Vi rekommenderar Domyos Training Mat.
Råd för rätt position på löpbandet
När du vill inleda träningspasset ska du placera fötterna på fotstegen innan du startar löpbandet på tomgång i 0,5 km/h, kliv sedan upp mitt på löpbandet. Träningspasset kan börja!
Råd för ihopfällning och förvaring av löpbandet
För att fälla ihop löpbandet ska du helt enkelt lossa snabblåsningssystemet framtill och sedan fälla ned displayen på löpbandet. Gångbandet Soft Walk 8 har transporthjul framtill för att underlätta förflyttningar.
Eftermarknadsservice/hjälp/bruksanvisning
Besök vår webbplats www.domyos.com för att: - läsa den garanti som gäller för din produkt, - montera, justera eller använda din produkt, - hitta en lösning till ett tekniskt problem, - ladda ner bruksanvisningen till löpbandet
ÖVERST PÅ SIDAN