SNART SLUT
 • Löpband TC5
 • Löpband TC5
 • Löpband TC5
 • Löpband TC5
 • Löpband TC5
 • Löpband TC5
 • Löpband TC5
 • Löpband TC5
 • Löpband TC5

Löpband TC5

Ref.
8288569
Produktens plus
Med Comfort Run kan du träna gång eller löpning upp till 16 km/h hemma. Våra kunder gillar bland annat att det har en hög komfort, att det är lätt att montera och att det är enkelt att använda.

2 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

 • Löpband TC5
 • Löpband DOMYOS COMFORT RUN
4 999,00 kr*
varav miljöavgift
9,12 kr
Mångsidighet
Maxhastighet på 16 km/h och motoriserad lutning upp till 10 %
Bekväm löpyta på 45 x 127 cm, anpassat för löpning
Coachingfunktion
5 displayfunktioner och 16 träningsprogram integrerade
Stötdämpning
Optimal stötdämpning med mjuk bräda i trä och systemet Domyos Soft Impact.

EGENSKAPER

Löpband
45*127 cm
Maxhastighet
16 km/h (2,25 hk)
Bruksmått
L168 x b.81 x H140 cm
Mått hopfällt
L82 x b.81 x H159 cm
Mått kartong
L171 x b.74 x H28 cm
Kartongens vikt
75 kg
Material
Chassi : 80.0% Stål, 20.0% Polystyren Board : 40.0% Koppar, 35.0% Stål, 10.0% Mässing, 10.0% Epoxi, 5.0% Aluminium
Designad för att
att gå eller springa i syfte att hålla sig i form och förbättra sin kondition och bli starkare
Garanti
5 år på stomme, 2 år på motor, delar och arbete. Service: Vänd dig till domyos.com

RÅD

Underhållstips
Torka bort svett efter varje brukstillfälle. Kontrollera regelbundet att skruvar och bultar är ordentligt åtdragna, att löpbandets placering är korrekt och att det är tillräckligt spänt (detaljerade instruktioner finns i bruksanvisningen). Det är även rekommenderat att smörja löpbandet för att minska friktion mellan band och bräda. Obs! Använd då ett särskilt smörjmedel (100 % silikon) för löpband.
Lagrings Tips
Förvara ej i ett fuktigt utrymme eller utomhus.
Användningsrestriktioner
Maximal användarvikt: 130 kg.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Löpbandets fördelar
Gång eller löpning är perfekt för att komma i form, hålla igång sin kondition, trimma kroppen eller för att utveckla den kardiovaskulära kapaciteten. Löpbandet gör det enklare att göra träningen till en del av vardagen. För att hålla sig i form rekommenderar WHO att man utövar regelbunden och måttlig träning enligt följande (att man svettas lätt, man ska kunna prata utan problem): 22 min/dag.
Display
Displayen på löpbandet Comfort Run visar de allra viktigaste funktioner som du behöver under träningen: tid, tillryggalagd distans, beräkning av kaloriförbränning, aktuell hastighet. Löpbandet Comfort Run är även utrustat med följande: - Handpulse för att beräkna pulsen. - Högtalare med teleplugg (3,5 mm) så att du kan träna med musik. - Genvägar för hastighet och lutning, för att underlätta för intervallträning.
Träningsprogram
Löpbandet Comfort Run har 16 förinstallerade program för att du ska kunna variera din träning: - 8 prestandaprogram av typen intervall - 8 viktminskningsprogram för att bränna kalorier Mer information om programmen finns i löpbandets bruksanvisning och på webbplatsen domyos.com under rubriken Kundtjänst.
Motoreffekt
Motorns effekt på 2,25 hk oavbrutet är anpassad till löpbandets tekniska egenskaper för att säkerställa att du får det bästa möjliga flytet i löpningen. Användarens maxvikt är 130 kg.
Stötdämpningssystem
Löpbandet Comfort Run har stötdämpningssystemet Domyos Soft Impact som tillsammans med valet av bräda bidrar till löpbandets mjukhet och gör så att inverkan på dina leder minskas. En insats av gummibitar mellan träbrädan och metallstrukturen verkar stötdämpande samtidigt som en god svikt garanteras under löpningen.
Diskret ljud
Löpbandet Comfort Run har uppmätts till 68 dB vid en hastighet på 10 km/h utan löpare. För att minska ljudet från vibrationerna under träningspassen rekommenderar vi dig att du använder en golvmatta av typen Training Mat som du kan placera under löpbandet.
Förvaring och lagring
Löpbandet Comfort Run viks ihop vertikalt för enklare förvaring. Det sitter två små hjul under löpbandet för att du enkelt ska kunna flytta det vid behov. Ett cylindersystem gör det möjligt att enkelt och säkert fälla upp och fälla ihop löpbandet, samtidigt som det skyddar golvet.
Vikt och mått
Mått ihopfälld: L 82 x B 81 x H 159 cm. Mått i bruk: L 168 x B 81 x H 140 cm. Vikt: 65 kg Kartongens mått: L 171 x B 74 x H 28 cm. Kartongens vikt: 75 kg
Eftermarknadsservice/hjälp/bruksanvisning
Besök vår webbplats www.domyos.com för att: - montera eller justera din produkt - lösa ett tekniskt problem - ladda ner bruksanvisningen till ditt löpband - få användningsråd
ÖVERST PÅ SIDAN