• Löpband TC5
  • Löpband TC5
  • Löpband TC5
  • Löpband TC5
  • Löpband TC5
  • Löpband TC5
  • Löpband TC5
  • Löpband TC5
  • Löpband TC5

Löpband TC5

Ref.
8288569
Produktens plus
Löpbandet har en löpyta som är perfekt för sportutövare som springer i upp till 16 km/h och är anpassad för alla kroppstyper. 16 träningsprogram för att du ska hitta motivationen och nå dina mål.
4 999,00 kr*
76,91 kr / Kg
varav miljöavgift
9,12 kr
Mångsidighet
Gå eller spring i upp till 16 km/h med en lutning på 0 till 10 %.
Användarkomfort
Större löpyta för mer komfort: 45*127 cm.
Stötdämpning
Optimal stötdämpning med mjuk bräda i trä och systemet Domyos Soft Impact.

EGENSKAPER

Löpband
45*127 cm
Maxhastighet
16 km/h (2,25 hk)
Bruksmått
L168 x b.81 x H140 cm
Mått hopfällt
L82 x b.81 x H159 cm
Mått kartong
L171 x b.74 x H28 cm
Vikt kartong
75 kg
Designad för att
dig som vill hålla formen med power walking eller löpning i snabb takt.
Garanti
5 år på stomme, 2 år på motor, delar och arbete. Service: Vänd dig till domyos.com

RÅD

Underhållstips
Torka bort svett efter varje brukstillfälle. Kontrollera regelbundet att skruvar och bultar är ordentligt åtdragna, att löpbandets placering är korrekt och att det är tillräckligt spänt (detaljerade instruktioner finns i bruksanvisningen). Det är även rekommenderat att smörja löpbandet för att minska friktion mellan band och bräda. Obs! Använd då ett särskilt smörjmedel (100 % silikon) för löpband.
Lagrings Tips
Förvara ej i ett fuktigt utrymme eller utomhus.
Användningsrestriktioner
Privat bruk, 5 timmar/vecka. Maximal användarvikt: 130 kg.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Löpyta
Löpytan på löpbandet Domyos TC5 (45*127 cm) är större för mer bekväm träning. Den är anpassad för alla sportutövare som vill hålla sig i form med power walking eller löpning i snabbt tempo.
Motoreffekt och maxhastighet
Löpbandet Domyos TC5 har en motor med 2,25 hk konstant effekt som är perfekt för personer på upp till 130 kg som vill köra löppass eller power walkingpass på upp till en timme. Maxhastighet: 1-16 km/h Vår modell TC5 erbjuder en hög maxhastighet, ett viktigt kriterium för dem som även vill intervallträna.
Stötdämpningssystem
Med löpbandet Domyos TC5 får du stötdämpning som anpassats för löpning. Den mjuka brädan i trä och systemet "Domyos Soft Impact" skyddar lederna väl från stötar under löpningen och garanterar en uppstart i högt tempo. Domyos Soft Impact: inlägg av gummi mellan brädan och metallstrukturen. Det kan vara bra att veta att för de löpare som vill ha ytterligare skydd rekommenderas skor med bra stötdämpning.
Display och träningsprogram
Löpbandet Domyos TC5 har 4 funktioner och 16 program som är förinställda för att du ska kunna nå specifika sportiga mål: - 4 funktioner: tid, hastighet, distans och beräkning av kaloriförbrukning. - 8 träningsprogram: "prestationer" (intervall) - 8 träningsprogram: "viktminskning", för att bränna kalorier. Löpbandet är utrustat med högtalare och en teleplugg (3,5 mm) för att du ska kunna lyssna på musik via din mp3-spelare under träningen.
Förvaring
Löpbandet Domyos TC5 fälls enkelt ihop för att det ska ta mindre plats. Volymen har studerats av våra tekniker för att garantera en god kompromiss mellan kompakthet och stabilitet.
Råd för att optimera komforten under träningspasset
För mer bekväm löpning är det rekommenderat att använda löparskor som är anpassade efter ens nivå. För att öka löpbandets stabilitet, dämpa stötarna, ljudet och för att skydda ditt golv är det rekommenderat att placera löpbandet på en matta. Vi rekommenderar Domyos Training Mat.
Råd för rätt position på löpbandet
När du vill inleda träningspasset ska du placera fötterna på fotstegen innan du startar löpbandet på tomgång i 1 km/h, kliv sedan upp mitt på löpbandet. Träningspasset kan börja! Obs! Löpbandet TC5 har en förinställd starthastighet på 2 km/h, men av säkerhetsskäl är det rekommenderat att sänka hastigheten till 1 km/h innan man kliver upp på löpbandet.
Råd för ihopfällning och förvaring av löpbandet
Löpbandet TC5 har ett system för snabb och säker ihopfällning. Närmare information om ihopfällningen finns i bruksanvisningen. För att skydda ryggen är det rekommenderat att böja ryggen, ta tag i brädan och sedan lyfta den med så rak rygg som möjligt tills den låses.
Eftermarknadsservice/hjälp/bruksanvisning
Besök vår webbplats www.domyos.com för att - läsa den garanti som gäller för din produkt, - montera, justera eller använda din produkt, - hitta en lösning till ett tekniskt problem, - ladda ner bruksanvisningen till löpbandet.
ÖVERST PÅ SIDAN