SNART SLUT
  • Linne yoga ZEN Herr
  • Linne yoga ZEN Herr
  • Linne yoga ZEN Herr
  • Linne yoga ZEN Herr
  • Linne yoga ZEN Herr
  • Linne yoga ZEN Herr
  • Linne yoga ZEN Herr
  • Linne yoga ZEN Herr
  • Linne yoga ZEN Herr

Linne yoga ZEN Herr

Ref.
8352785
Produktens plus
Som en andra hud! Anatomiska detaljer som motsvarar hudens naturliga elasticitet. Tekniskt material som främjar en torr och fräsch känsla.
149,00 kr*
Rörelsefrihet
Anatomiska detaljer som motsvarar hudens naturliga elasticitet.
Svettbortförsel
Funktionstyg som absorberar och minskar känslan av fukt.

EGENSKAPER

Material
Huvudmaterial : 85.0% Polyester, 15.0% Bomull
Test lab terrain
Det här plagget har genomgått tvätt- och torktest för att garantera att den behåller form och färg länge. Dessa tester genomförs regelbundet av ett fristående laboratorie och ger oss möjlighet att se till att våra kvalitetskrav efterlevs.
Designad för att
aktiv yoga (Ashtanga. Hot yoga...)
Garanti
2 år

RÅD

Underhållstips
Alla plagg i syntet eller bomull bör tvättas i 30° eller max 40°C. Kan torktumlas. Stryk på medelhög värme. Tvätta ljusa och mörka kläder separat. Det är bättre både för miljön och plaggens hållbarhet att låta dem lufttorka.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Konceptet bakom Domyos yogaprodukter:
Klädsortimentet har tagits fram för att vara både elegant och bekvämt. Vi på Domyos tar fram produkter som gör yogapassen till ett riktigt avslappnat nöje. På så sätt kan du glömma vad du har på dig och koncentrera dig på ställning och andning. Modellerna har testats i bruk och utvärderas regelbundet via kundkommentarer.
Varför ska man träna Yoga?
Yogan har sina rötter i Indien och är en träningsform som förenar kropp och själ. Genom att regelbundet utöva yoga känner man sig bättre i både kropp och själ. Kroppen blir mjuk, stark och vältränad. Man känner sig bättre till mods, avslappnad och mindre stressad.
Varför aktiv yoga (Ashtanga. Hot yoga...)?
Dynamisk yoga passar alla som utövar annan sport som till exempel löpning, dykning, surfing, dans vilka kräver mycket koncentration, smidighet, uthållighet och tålighet. Yoga är mycket välgörande som komplement till andra aktiviteter och det är inte ovanligt att idrottare på hög nivå utövar yoga för att öka sin prestationsförmåga.
ÖVERST PÅ SIDAN